Σούπερ Λίγκα (25η ημέρα): Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-1

19:20 18/3/2012 - Πηγή: E-Typos

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Θεοδωρίδη στο 28' και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Τσιρίλο στο 86'.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο α' ημίχρονο, είχε ρυθμό, κυρίως από τη μεριά των γηπεδούχων, αλλά δεν είχε πολλές φάσεις. Πρώτος απείλησε ο ΠΑΟΚ στο 12',

όταν ο Σαλπιγγίδης από κάθετη μπαλιά του Λίνο, απέφυγε τον Τζενάμο, αλλά βρέθηκε προς το πλάι και δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Παναιτωλικός ήθελε πάση θυσία τη νίκη, προσπαθούσε να φτάσει σε θέση βολής και την πρώτη φορά που το κατάφερε, πέτυχε και γκολ. Στο 28', από κεφαλιά πάσα του Χαριστέα, ο Θεοδωρίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα και σε σέντρα του Ρότσα, ο Χαριστέας έκανε την προβολή, αλλά ο Χαλκιάς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια κι έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο β' ημίχρονο και προσπάθησε να φτάσει νωρίς στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Ενα σουτ του Σαλπιγγίδη στο 49' βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, η κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 64' εξουδετερώθηκε με δυσκολία από τον Τζενάμο και η προβολή από πολύ κοντά πάλι του Αθανασιάδη στο 69' έφυγε άουτ. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ισορροπήσει κάπως την κατάσταση, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο η πίεση του ΠΑΟΚ αυξήθηκε και στο 86' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Τσιρίλο σε κόρνερ του Πάμπλο Γκαρσία.

Τα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός επιχείρησε πάλι να βγει μπροστά, αλλά στο 92' ο Χαλκιάς απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο το σουτ του Καμαρά, το 1-1 παρέμεινε κι έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς στο Αγρίνιο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λίνο, Λάζαρ, Σταφυλίδης, Πάμπλο Γκαρσία, Νιμανί

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Τζενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Ντολεζάι, Μητρόπουλος (90' Μουμίν), Σιόντης (73' Παλαιολόγος), Άντι (71' Ονουάτσι), Χαριστέας, Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (62' Παπάζογλου), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο (78' Σταφυλίδης), Πάμπλο Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Γεωργιάδης (69' Νιμανί), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα