Σούπερ Λίγκα (27η αγωνιστική): Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-0

21:34 31/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Σε έναν πολύ δυνατό αγώνα, με πολλά φάουλ και κίτρινες κάρτες, Λεβαδειακός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Αυτό ήταν το ντεμπούτο του Γιάσμινκο Βέλιτς στον πάγκο των Βοιωτών, που διατηρήθηκαν ένα βαθμό μπροστά από τη σημερινή τους αντίπαλο στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής των Χοσέμι
και Φούντα με 2η κίτρινη κάρτα.

Η ομάδα της Λιβαδειάς ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και πίεσε την ΑΕΚ, προκειμένου να μπορέσει να πετύχει κάποιο τέρμα που θα της έδινε τη νίκη στην έδρα της, για πρώτη φορά μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες. Έτσι στο 16ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν "μια ανάσα" από το γκολ, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Πόι από αριστερά, ο Χοσέμι νίκησε τους πάντες στον αέρα, αλλά η δυνατή κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και τέσσερα λεπτά αργότερα (20΄), μετά από λάθος του Μπουγαΐδη και πάσα του Πόι που κόντραρε, ο Βασιλείου σούταρε από καλή θέση, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η ΑΕΚ άρχισε σιγά-σιγά να ανεβάζει την απόδοσή της και στο 25΄ ο Ανάκογλου εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά ο Κυριακίδης πετάχτηκε στην αριστερή γωνία του και απέκρουσε εντυπωσιακά το φαλτσαριστό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς συνέχισε να είναι πολύ δυνατό, με αρκετές κάρτες, και ο Λεβαδειακός είχε ευκαιρία στο ξεκίνημα, όταν μετά από σέντρα του Πόι από αριστερά, ο Κωνσταντόπουλος δεν συγκράτησε την μπάλα, αλλά πριν προλάβει και τη στείλει στα δίχτυα ο Μάρτινς, παρενεβλήθη ο Τσουμάγκας κι έδιωξε σε κόρνερ. Μέχρι το τέλος τίποτε δεν άλλαξε και ο Λεβαδειακός παρέμεινε στην 9η θέση με 31 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ΑΕΚ.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες : Χοσέμι, Μεντί, Βασιλείου, Μουλόπουλος, Κόρμπος - Φούντας, Κορδέρο, Τσουκαλάς, Μητρόπουλος
Κόκκινες: Χοσέμι (90΄+, 2η κίτρινη) - Φούντας (90΄+, 2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Κυριακίδης, Μεντί, Λισγάρας, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ακόστα, Ροτζέριο (76΄ Καγεχόν), Πόι, Βασιλείου

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς, Μητρόπουλος, Ρίκκα (90΄ Φουρτάδο), Κορδέρο, Ανάκογλου (82΄ Φέτσης), Φούντας, Πετρόπουλος (88΄ Σταματής)
Keywords
Αναζητήσεις
levadiakos aek 0-0 foto
Τυχαία Θέματα