Σούπερ Λίγκα (27η αγωνιστική): Ξάνθη-Ατρόμητος 0-0

17:11 31/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Με τις δύο ομάδες να μην παίζουν καλό ποδόσφαιρο, Ξάνθη και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο γήπεδο της Ξάνθης σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν βόλευε καμμία από τις δύο ομάδες καθώς και οι δύο ήθελαν τη νίκη, ο μεν Ατρόμητος για να εξασφαλίσει την είσοδό του στα πλέι οφ, η δε Ξάνθη
για να μειώσει τη διαφορά στον ένα βαθμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να μπει γερά στο «κόλπο» των πλέι οφ.

Παρά το γεγονός ότι το ματς ήταν αρκετά σημαντικό για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που είχε την ελαφρά υπεροχή χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές προϋποθέσεις για ένα τέρμα. Από την πλευρά της η Ξάνθη πρόσεχε ιδιαίτερα την άμυνά της και δεν θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κανείς πως οι Ακρίτες δεν είχαν ούτε μια ευκαιρία της προκοπής στο πρώτο 45λεπτο. Η ομάδα του Αναστόπουλου είχε μια καλή στιγμή στο 29΄, όταν ο Μπρίτο έκανε κάθετη μπαλιά στον Μάντζιο ο οποίος αν είχε κάνει καλύτερο κοντρόλ ίσως να είχε απειλήσει περισσότερο τον Λοντίγκιν που μπλόκαρε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σχετικά καλύτερα από το πρώτο, οι δύο ομάδες προσπάθησαν τουλάχιστον να απειλήσουν περισσότερο αφού το Χ δεν ευνοούσε ουσιαστικά κανέναν. Στο 57΄ η καλύτερη ευκαιρία του αγώνα έγινε από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Ο Ναπολεόνι δέχθηκε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής της Ξάνθης, μετά από γύρισμα του Μάντζιου, το πρώτο σουτ του πρώην παίκτη του Λεβαδειακού κόντραρε σε αμυντικό των γηπεδούχων, ενώ στην επαναφορά ο Ιταλός από κοντά και πλεονεκτικότατη θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Ξάνθη αντέδρασε στο 74΄ με τον Ντάνι να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, την ώρα όμως που προετοιμαζόταν να σουτάρει, τον πρόλαβε ο Φυτανίδης. Η ομάδα του Ουζουνίδη συνέχισε να πιέζει και ένα πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Ντιέ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ράντμαν (80΄).

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Κίτρινες : Φυτανίδης

Οι Συνθέσεις:

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Γούτας, Παΐτο, Κομεσίδης, Μάνταλος (68΄ Ντάνι), Ντιέ, Βάλλας, Μαρσελίνιο, Σολτάνι (86΄ Ράνος), Φλίσκας, Ονουάτσι (60΄ Πλατέλλας)

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ουντότζι (65΄ Δημούτσος), Φυτανίδης, Μπρίτο (+90΄ Πίτου Γκαρσία), Ιγκλέσιας, Λαζαρίδης, Μάντζιος, Σουμπίνιο (83΄ Καραγκούνης), Ναπολεόνι
Keywords
Τυχαία Θέματα