Σούπερ Λίγκα (27η ημέρα): Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 2-2

21:46 1/4/2012 - Πηγή: E-Typos

Ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Βάντο με αυτογκόλ στο 12' και Φρανκού στο 37', ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Μάντζιος (31') και Παπουλής (73').

Από την αρχή ο Αστέρας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, επιδίωξε το γκολ

και το πέτυχε στο 12', αλλά με τη βοήθεια αντιπάλου του, καθώς σε σέντρα του Φρανκού, ο Βάντο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στη συνέχεια οι Αρκάδες πίεσαν και για δεύτερο γκολ, ωστόσο ο ΟΦΗ χωρίς να έχει έντονη επιθετική δραστηριότητα, κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν στο 31' και σε σέντρα του Ζόρντι Λόπεζ, ο Μάντζιος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Δεν χάρηκαν όμως για πολύ οι Κρήτες, αφού ο Αστέρας κατάφερε πριν κλείσει το ημίχρονο να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Στο 37', οι Φρανκού και Ναβάρο συνεργάστηκαν με τον πρώτο να πλασάρει στο τέλος εύστοχα τον Σαχσανίδη.

Στο β' ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Ο Αστέρας είχε και πάλι τον έλεγχο της μπάλας, χωρίς όμως κάτι ουσιαστικό και στο 73' ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει, με κεφαλιά του Παπουλή σε φάουλ του Καλάιτζιτς. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να
Keywords
Τυχαία Θέματα