Σούπερ Λίγκα (30η αγωνιστική): Ατρόμητος-Πλατανιάς 3-0

21:29 23/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Με νίκη συνέχισε ο Ατρόμητος τις υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς επιβλήθηκε 3-0 του Πλατανιά Χανίων στο Περιστέρι, σε αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική. Τα τέρματα των «κυανολεύκων» πέτυχαν οι Ναπολεόνι (13΄), Ταυλαρίδης (72΄) και Δημούτσος (77΄).

Μετά από ένα δεκάλεπτο χωρίς κάτι αξιόλογο, στη διάρκεια του οποίου ο Ατρόμητος προσπάθησε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Πλατανιά, οι γηπεδούχοι «άνοιξαν το σκορ» στο 13΄. Ο Μπρίτο «έστρωσε» την μπάλα στον Ναπολεόνι και αυτός με σουτ την έστειλε στο βάθος
της εστίας του Γιωργαλίδη, «γράφοντας» το 1-0. Ο Ατρόμητος δεν σταμάτησε εκεί και στο 23΄ έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, καθώς ο Ναπολεόνι έκανε τη σέντρα και ο Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Πλατανιάς προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το σουτ του Αγκιλέρα στο 33΄ έφυγε άουτ, ενώ στο 40΄ το σουτ του Κάταϊ είχε την ίδια κατάληξη. Στο 61΄ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση με τον Κάταϊ, αλλά ο Νάστος ανέκοψε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα του Τσέναμο.
Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως... αφύπνισε τους παίκτες του Ατρομήτου, οι οποίοι «κλείδωσαν» τη νίκη στο 72΄, όταν ο Ουμπίντες εκτέλεσε κόρνερ και ο Ταυλαρίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πλατανιά (2-0). Οι «κυανόλευκοι» δεν... σταμάτησαν εκεί, καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Δημούτσος με ωραίο σουτ «έγραψε» το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Κίτρινες κάρτες: Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία, Νάστος - Φαΐσκα, Ζαραδούκας

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσέναμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Ουμπίντες, Πίτου Γκαρσία (69΄ Καραμάνος), Ναπολεόνι (64΄ Μπάλλας), Μπρίτο (85΄ Γεωργίου).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Ζαραδούκας (71΄ Θέρα), Φαΐσκα, Καζναφέρης, Γιαχία, Τέτε, Βλαχοδήμος (80΄ Μπέλιτς), Αγκιλέρα, Τόρες, Κάταϊ (80΄ Σιαλμάς).
Keywords
Τυχαία Θέματα