Σούπερ Λίγκα (30η ημέρα): Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-2

21:55 22/4/2012 - Πηγή: E-Typos
Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Μαρκάνο στο 61΄ και ο Φετφατζίδης στο 66΄ πέτυχαν τα γκολ για τους πρωταθλητές, ενώ οι
δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές Σάββατο, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του αγώνα και έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Κώστα Μήτρογλου στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, στη συνέχεια του αγώνα οι πρωταθλητές πήραν το "πάνω χέρι", αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Ράντμαν, ο οποίος ήταν σε πολύ καλή μέρα. Στο 47΄ απέκρουσε το πέναλτι του Φουστέρ (πολύ αυστηρή απόφαση για μαρκάρισμα του Νάστου στον Ντιόγκο), ενώ στο 60΄ πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά -πάλι- του Φουστέρ. Δεν μπόρεσε, όμως, να κάνει κάτι στο 61΄, όταν η άμυνα των γηπεδούχων "κοιμήθηκε" και, από ένα γέμισμα προς την περιοχή, ο Μαρκάνο βρέθηκε εντελώς ακάλυπτος και εύκολα πέτυχε το 0-1.
Λίγο αργότερα, ο Ολυμπιακός "σφράγισε" τη νίκη με ένα θεαματικό γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη, που "κρέμασε" τον Ράντμαν και διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Δεδομένο το γεγονός ότι οι δύο ομάδες "έκρυψαν τα χαρτιά τους" ενόψει του τελικού κυπέλλου. Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Κίτρινες: Νάστος
Οι συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Νάστος, Ζουέλα, Τόμας, Οικονόμου, Ιγκλέσιας (65΄ Δημούτσος), Σφακιανάκης, Πίτου Γκαρσία, Τάτος, Καραγκούνης (66΄ Επστάιν), Μήτρογλου (71΄ Καραμάνος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Φουστέρ (76΄ Ορμπάιθ), Φέισα, Φετφατζίδης, Μόνχε, Μακούν (82΄ Ποτουρίδης), Ντιόγκο.
Keywords
Τυχαία Θέματα