Σούπερ Λίγκα (3η αγωνιστική): Ατρόμητος-Αρης 2-0

21:24 2/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα πέτυχε ο Ατρόμητος, που νίκησε 2-0 τον Αρη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Τα τέρματα των γηπεδούχων, που ήταν ανώτεροι σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, σημείωσαν οι Ουντότζι (22΄αυτ.) και Ναπολεόνι (38΄)

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το σημερινό ματς στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος έπαιζε με την ψυχολογία στα ύψη, από την εντυπωσιακή εμφάνιση
εναντίον της Αλκμααρ, έστω κι αν το "θαύμα" της πρόκρισης δεν επετεύχθη. Η κυριαχία των γηπεδούχων ήταν ολοκληρωτική και το σκορ άνοιξε στο 22΄ όταν από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία ο Διούδης έδιωξε αλλά η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ουντότζι και κατέληξε στο δίχτυα. Αμέσως μετά, στο 26΄, ο Ηρακλής σταμάτησε με το χέρι το σουτ του Παπαδόπουλου προ κενής εστίας, αλλά ο διαιτητής δεν είδε την παράβαση που θα κόστιζε την αποβολή στο νεαρό αμυντικό του Αρη, μαζί με το πέναλτι που θα "τελείωνε" πρόωρα το ματς. Η υπεροχή του Ατρόμητου συνεχίστηκε και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι το 38ο λεπτό όταν ο Ναπολεόνι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Διούδη και έγραψε το 2-0. Ο Ιταλός έχασε σίγουρο γκολ όταν πλάσαρε άουτ σε κενό τέρμα στο 59΄, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ματίας Ιγκλέσιας έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι. Οσο για τον Αρη, παραμένει η μοναδική από τις 18 ομάδες της Σούπερ Λίγκας χωρίς βαθμό μετά από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Κίτρινες: Ταυλαρίδης - Τάτος, Κυργιάς, Τσουμάνης, Οικονομόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης (75΄ Νάστος), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (83΄ Δημούτσος), Ούμπιντες, Παπαδόπουλος (68΄ Θαν. Καραγκούνης), Ναπολέονι.

ΑΡΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Διούδης, Βασ. Καραγκούνης (61΄ Μανιάς), Κύργιας, Ηρακλής (72΄ Καρασαλίδης), Τσουμάνης, Οικονομόπουλος (46΄ Τριανταφυλλάκος), Παπαδόπουλος, Ουντότζι, Τάτος, Σταυρόπουλος, Αγγελούδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα