Σούπερ Λίγκα (4η αγωνιστική): ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-0

22:15 16/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Το γκολ του Τσουκαλά στο 67΄ χάρισε στον ΠΑΣ Γιάννινα τη νίκη επί του Ατρομήτου με 1-0, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Για το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη ήταν το δεύτερο εφετινό «τρίποντο» και παράλληλα, η δεύτερη ήττα για τους Περιστεριώτες.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στα πρώτα 20 λεπτά, διάστημα στο οποίο έφτασε δύο φορές σε θέσεις βολής, αλλά η αστοχία των παικτών του και ο Βελλίδης απέτρεψαν
το γκολ. Στο 9΄ το σουτ του Ναπολεόνι έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 15΄ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έκανε μεγάλη επέμβαση στο βολέ του Παπαδόπουλου από το ύψος του πέναλτι.

Στο 17΄ ο ΠΑΣ απείλησε για πρώτη φορά με το έξυπνο σουτ του Τσάβες να μην αιφνιδιάζει τον Τσενάμο, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Το ματς «άνοιξε» για τα καλά, αλλά το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και σιγά-σιγά άρχισαν να πιέζουν τους Περιστεριώτες. Τελικά, η πίεση αυτή απέδωσε και στο 67΄ η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πήρε το προβάδισμα με το πλασέ στην κίνηση του Τσουκαλά, μετά από γύρισμα του Βίλα.

Ακολούθησε ένα 5λεπτο στο οποίο ο Ατρόμητος έφτασε τρεις φορές κοντά στην ισοφάριση. Πρώτα στο 70΄ η κεφαλιά του αμαρκάριστου Παπαδόπουλου βρήκε σε ετοιμότητα το Βελλίδη, ενώ ένα λεπτό μετά ο Φυτανίδης με απευθείας φάουλ σημάδεψε το δεξί δοκάρι. Δευτερόλεπτα μετά από σέντρα στην περιοχή του ΠΑΣ ο Ταυλαρίδης εντελώς αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά άουτ.

Διαιτητής: Ι.Καμπαξής (Εύβοιας)

Κίτρινες: Ντάσιος, Κρητικός - Φυτανίδης, Καραγκούνης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς (87΄ Μπέριος), Λίλα, Κοροβέσης (56΄ Βίλα), Ντε Βινσέντι (76΄ Κεϊτά), Τσάβες, Ίλιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης (82΄ Καραμάνος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (73΄ Γεωργίου), Ναπολεόνι (66΄ Καραγκούνης), Ούμπιντες, Μπρίτο, Παπαδόπουλος.

Σε αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Παναιτωλικός-Εργοτέλης 0-0

Βέροια-ΠΑΟΚ 1-2

Ολυμπιακός-Ξάνθη 4-0

Αρης-Λεβαδειακός 1-1

Απόλλων-Καλλονή 1-3

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 12
2. ΠΑΟΚ 9
. Καλλονή 9
4. ΠΑΣ Γιάννινα 7
5. Εργοτέλης 6
. Αστέρας Τρίπολης 6
7. Βέροια 5
. Πανθρακικός 5
. Πανιώνιος 5
. Παναθηναϊκός 5
11. Ατρόμητος 4
. Ξάνθη 4
. Παναιτωλικός 4
. Πλατανιάς Χανίων 4
15. Απόλλων Σμύρνης 3
. ΟΦΗ 3
17. Λεβαδειακός 2
18. Άρης 1
Keywords
Τυχαία Θέματα