Σούπερ Λίγκα (7η αγωνιστική): Ολυμπιακός-Βέροια 6-0

17:52 6/10/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 6-0 τη Βέροια στο γήπεδο "Γ.Καραϊσκάκης" και πανηγύρισε την έκτη νίκη του σε επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ασταμάτητος ο Κώστας Μήτρογλου, πέτυχε το τέταρτο φετινό του χατ-τρικ με γκολ στο 8΄, στο 20΄ και στο 81΄, ενώ δύο τέρματα σημείωσε ο Κάμπελ (63΄ και 82΄) και ένα ο
Μανιάτης (71΄). Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν και πέναλτι με τον Σαβιόλα στο 32΄.

Αν και ο Μίτσελ έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, σε σχέση με το παιχνίδι με την Αντερλεχτ, οι γηπεδούχοι μπήκαν με... κεκτημένη ταχύτητα από το θρίαμβο στις Βρυξέλλες και «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο 20λεπτο, με τον Κώστα Μήτρογλου να συνεχίζει το επιθετικό κρεσέντο του. Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε στο 8΄ με προβολή μετά από σουτ του Μανιάτη και στο 20΄ με κεφαλιά από σέντρα του Παπάζογλου, απλοποιώντας τα πράγματα για τους πρωταθλητές, που είχαν κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο. Χαρακτηριστικότερη όλων το πέναλτι που κέρδισε ο Βάις στο 32΄ (ανατράπηκε από τον Καλτσά) και εκτέλεσε ο Σαβιόλα, με τον Αναστασόπουλο να πέφτει σωστά στην δεξιά του γωνία και να αποκρούει. Ο Αργεντινός είχε κι ένα καλό σουτ στο 13΄, που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Βέροιας, ενώ το καλό σουτ του Χολέμπας στο 33΄ πέρασε μόλις άουτ. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, όμως ο Ρομπέρτο αντέδρασε σωστά στα σουτ των Καλτσά (26΄) και Ντα Κόστα (34΄).

Στο 63΄ ο Ολυμπιακός έφτασε σε τρίτο γκολ με κοντινή προβολή του Κάμπελ, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» και παράλληλη μπαλιά του Φουστέρ. Χωρίς να «ανεβάσει στροφές», η ομάδα του Μίτσελ έφτασε σε ακόμη ένα γκολ, με σκόρερ τον Μανιάτη (71΄), που αξιοποίησε την ωραία πάσα του Κάμπελ. Στο 81΄ ο Μήτρογλου με εξαιρετική ενέργεια και πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το ένατο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε το τέταρτο χατ-τρικ της χρονιάς, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο διεθνής φορ «σέρβιρε» στον Κάμπελ για το τελικό 6-0.

Διαιτητής: Κάμπαξης (Εύβοιας)

Κίτρινες: Μανιάτης, Μήτρογλου - Μπάρμπας

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης (72΄ Γιαταμπαρέ), Παπάζογλου, Σαβιόλα (66΄ Σέποβιτς), Μήτρογλου, Σάμαρης, Φουστέρ, Χολέμπας, Μετζανί, Μανωλάς, Βάις (61΄ Κάμπελ)

ΒΕΡΟΙΑ (Στέφανος Γαϊτάνος): Αναστασόπουλος, Τζημογιάννης (73΄ Ζεζίνιο), Μπάρμπας, Καλτσάς, Οστοϊτς, Μρντάκοβιτς (68΄ Πλαβούκος), Ντα Κόστα (83΄ Σεντεμέντες), Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Μπεν, Γεωργιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα