Σούπερ Λίγκα (7η αγωνιστική): ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1

23:31 6/10/2013 - Πηγή: E-Typos
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γυρίσει το ματς και να νικήσει 2-1 τον Παναθηναϊκό μέσα στην Τούμπα, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι «πράσινοι», που έχασαν πέναλτι με τον Μπεργκ στο 81', προηγήθηκαν στο 21' με τον ίδιο παίκτη και ο «δικέφαλος» ανέτρεψε το σκορ με πέναλτι του Στοχ στο 27' και με κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 48'.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να ήταν αυτοί που αρχικά πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ο Καπίνο
να εμφάνισε σε κάποιες στιγμές μια αστάθεια που δεν την «πλήρωσε», ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Στο 21' και σε σέντρα του Ζέκα από δεξιά, ο Μπεργκ με κεφαλιά έκανε το 1-0, αλλά δεν κράτησε για πολύ. Στο 26' ο Σαλπιγγίδης ανατράπηκε από τον Ρισβάνη, ο Θάνος κατελόγισε αμέσως πέναλτι, που μετέρεψε σε γκολ ο Στοχ. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες καταναλώθηκαν κυρίως σε ένα παιχνίδι κέντρου, χωρίς τη μεγάλη φάση κι έτσι το τέλος του α' ημιχρόνου τις βρήκε ισόπαλες.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου (48') ο ΠΑΟΚ πέτυχε την ανατροπή, καθώς ο Λίνο σέντραρε και ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στη συνέχεια το ματς άνοιξε και στο 57' ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν ο Μπεργκ βρέθηκε απέναντι από τον Χακόμπο αλλά απέτυχε να τον «νικήσει». Στο 69' ο Καπίνο «σταμάτησε» σε τετ-α-τετ τον Σαλπιγγίδη και αμέσως μετά ο Αθανασιάδης καθυστέρησε κι έτσι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού επενέβη και στη δική του προσπάθεια, αλλά και στο εξαιρετικό σουτ που επιχείρησε ο Στοχ στο 74'.

Στο 81' ο Παναθηναϊκός έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να φύγει από την Τούμπα με τον βαθμό της ισοπαλίας. Μέσα στη μικρή περιοχή και σε γύρισμα του Ζέκα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κίτσιου, ο Θάνος έδωσε πέναλτι, αλλά ο Μπεργκ που το εκτέλεσε, έστειλε την μπάλα άουτ. Στη συνέχεια τα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το αξιομνημόνευτο κι έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη και διατήρησε στους 3 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζιόλης, Κατσουράνης - Ρισβάνης, Μπεργκ, Φιγκερόα, Ατζαγκούν

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης (81' Πέρεθ), Στοχ, Αθανασιάδης (89' Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (76' Κωνσταντινίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες (58' Ατζαγκούν), Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (24' Ντίνας, 78' Φιγκερόα), Μπεργκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα