Σούπερ Λίγκα (πλέι οφ, 5η ημέρα): Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1

19:56 16/5/2012 - Πηγή: E-Typos
Το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας έκανε σήμερα ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με 1-0, στο πλαίσιο της 5ης ημέρας των αγώνων κατάταξης. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Σωτήρης Νίνης στο 65ο λεπτό.
Ένα πεντάλεπτο (23΄-28΄), στο οποίο ο Παναθηναϊκός
πίεσε κι έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ, ήταν η... όαση στο κατά τ' άλλα αποκαρδιωτικό πρώτο ημίχρονο. Λάθη... παιδικά και από τις δύο ομάδες, κυρίως από τους "πράσινους", που μπορεί αμυντικά να μην κινδύνευσαν εκτός της φάσης του 17ου λεπτού με το... τσαφ του Επστάιν από το σημείο του πέναλτι, αλλά μεσοεπιθετικά... δεν βλέπονταν.
Η ομάδα του Φερέιρα στο αγωνιστικό της... κορύφωμα έφτασε τρεις φορές κοντά στην επιτυχία. Στο 23΄ με το σουτ του Ζέκα να περνάει λίγο άουτ, ένα λεπτό μετά με τον Νάστο ως "από μηχανής θεό" να διώχνει προς της γραμμής το πλασέ του Νίνη, ενώ στο 28΄ ο Ιτάνζ "νίκησε" τον Κλέιτον.
Καλύτερο ρυθμό, κυρίως από τον Παναθηναϊκό, είχε το δεύτερο μέρος. Οι "πράσινοι" μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο γήπεδο και η ανωτερότητά τους επιβραβεύτηκε στο 65΄ με το πολύ όμορφο γκολ του Σωτήρη Νίνη. Ο σκόρερ του "τριφυλλιού" δέχτηκε την ασίστ από τον Κλέιτον και με μονοκόματο σουτ "κάρφωσε" τη μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ (0-1). Στο υπόλοιπο του ματς οι παίκτες του Φερέιρα κράτησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους αποτέλεσμα, καθώς δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, που είχαν σε πολύ κακή μέρα τους περισσότερους παίκτες τους.
Διαιτητής: Στ. Τριτσώνης (Αθηνών)
Κίτρινες: Ιγκλέσιας, Σφακιανάκης, Καραμάνος - Κατσουράνης, Βιτόλο, Νίνης
Οι συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Δημούτσος, Ζουέλα, Αναστασάκος, Γιαννούλης (46΄ Ιγκλέσιας), Φυτανίδης, Επστάιν, Σφακιανάκης (80΄ Μπάλλας), Μήτρογλου, Καραμάνος (81΄ Αθανασίου).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Βιτόλο, Κατσουράνης, Νίνης (82΄ Καραγκούνης), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος (77΄ Μαυρίας), Κλέιτον (84΄ Τοτσέ).
Keywords
Τυχαία Θέματα