Σπανούλης: Αφιερωμένο στους προέδρους και τον κόσμο, το Διηπειρωτικό

17:12 7/10/2013 - Πηγή: E-Typos
Στους αδελφούς Αγγελόπουλους, Παναγιώτη και Γιώργο, και στον κόσμο του Ολυμπιακού αφιέρωσε ο Βασίλης Σπανούλης τον τίτλο του Διηπειρωτικού Κυπέλλου που κατέκτησαν χθες οι «ερυθρόλευκοι» στο Σάο Πάολο, μετά τη δεύτερη νίκη τους επί της Πινιέιρος Σκάι. Με δηλώσεις του στο διαδικτυακό κανάλι της ΚΑΕ, ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός
έχει καταφέρει να κατακτήσει όλους τους τίτλους που υπάρχουν τα τρία τελευταία χρόνια και παραδέχτηκε πως αρχίζει μία ακόμη δύσκολη χρονιά.

«Είναι κάτι όμορφο. Έχουμε κατακτήσει όλους τους τίτλους τα τελευταία τρία χρόνια. Σίγουρα είναι ένας τίτλος που έλειπε από τον Ολυμπιακό. Είμαστε χαρούμενοι που τον πήραμε. Τώρα έρχεται μία πολύ μεγάλη και δύσκολη χρονιά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοιμ γιατί ο Ολυμπιακός πάντα στοχεύει ψηλά. Αυτόν τον τίτλο τον αφιερώνουμε στους προέδρους μας και στον κόσμο που όπου κι αν παίζουμε μας ακολουθεί. Εύχομαι και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους στη συνέχεια», δήλωσε ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού.

Στην ερώτηση αν είναι ένας καλός οιωνός αυτός ο τίτλος γι΄αυτή την ομάδα, από τη στιγμή που υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, ο Λαρισαίος γκαρντ εξήγησε: «Σίγουρα είναι ένας καλός οιωνός, γιατί υπάρχουν παιδιά που κατέκτησαν για πρώτη φορά κάτι στη ζωή τους. Είναι καλό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Πολλοί μπορεί να είπαν πως είναι ένας απλός τίτλος και ότι είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας. Συμφωνώ, αλλά για να φτάσεις σ' αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει πρώτα να κατακτήσεις την Ευρωλίγκα. Και πιστεύω ότι αυτό είναι το σημαντικό, ότι καταφέραμε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια επειδή είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης».

Στο τέλος κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τους Έλληνες φιλάθλους του Ολυμπιακού που ζουν στη Βραζιλία και έσπευσαν να δώσουν το "παρών" στις δύο αναμετρήσεις με την Πινιέιρος Σκάι. «Ήταν καταπληκτική η υποστήριξή τους. Σήμερα ήταν ακόμη πιο πολλοί απ' ό,τι προχθές. Είναι φανταστικό αυτό το πράγμα, να παίζεις στην άλλη έδρα της γης και να υπάρχουν Έλληνες και οπαδοί του Ολυμπιακού που να υποστηρίζουν την ομάδα. Είναι αυτό που λέμε ότι όπου κι αν πάμε οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μας ακολουθούν», τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης.
Keywords
Τυχαία Θέματα