Στ. Καπίνο: Με τον Φερέιρα παίξαμε την καλύτερη μπάλα

23:59 1/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Παναθηναϊκός του Ζεσουάλντο Φερέιρα έπαιξε την καλύτερη μπάλα των τελευταίων ετών, ο Παναθηναϊκός του Χουάν Ρότσα έχει δρόμο μπροστά του. Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε στην κάμερα της Nova για τη νέα
προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, ενώ τόνισε πως ο στόχος στο υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης.
«Με τον κ. Φερέιρα παίξαμε μπάλα την καλύτερη μπάλα που έχει παίξει τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός. Με τον κ. Ρότσα έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Προσπαθούμε να παίξουμε με την μπάλα από πίσω και δεν είναι τόσο εύκολο να βγει τόσο γρήγορα. Όλοι, πάντως, έχουν δει κάποιες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού μας, όμως ήρθε αυτό το κακό αποτέλεσμα στην Βέροια που τα γκρεμίζει όλα για κάποιους... Κάποιοι άλλοι που θέλω να πιστεύω ότι είναι λίγο πιο λογικοί, βλέπουν ότι γίνεται μια προσπάθεια».

Αφού τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού «έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας», ξεκαθάρισε πως «πρέπει οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός να καταλάβει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Και για να βοηθηθεί ο σύλλογος σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός...»
Keywords
Τυχαία Θέματα