Στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι ο Θανάσης Ντίνας

17:46 2/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο 23άχρονος μεσοεπιθετικός της Παναχαϊκής, Θανάσης Ντίνας, αναμένεται να «μετακομίσει» το καλοκαίρι στην Παιανία και τον Παναθηναϊκό, ως ελεύθερος από την Παναχαϊκή. Ο Ντίνας που έχει απασχολήσει και άλλους ελληνικούς συλλόγους, υπέγραψε προσύμφωνο με τους «πράσινους» ενώ υπήρξε και η σχετική ανακοίνωση από την πατρινή ομάδα: «Σε προσύμφωνο έχει έρθει η ΠΑΕ Παναχαϊκή για τη μεταγραφή του Θανάση Ντίνα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Η προσφορά είναι μικρότερη από εκείνες άλλων ΠΑΕ, ωστόσο είχε το πλεονέκτημα πως ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ομάδα μας μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, ωστόσο, διαψεύδει κατηγορηματικά, δημοσιεύματα πως ο ποδοσφαιριστής θα έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι αν η ομάδα μας ανέβει στη Σούπερ Λιγκ.»
Οι προηγούμενες ομάδες του Ντίνα, που μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μεσοεπιθετικός, όσο και σαν περιφερειακός φορ ή κλασικός επιθετικός, ήταν η Ζάκυνθος και η Ξάνθη ενώ την τελευταία τριετία παίζει στην Παναχαϊκή.
Ο Παναθηναϊκός έχει πλησιάσει με τον ίδιο τρόπο και τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο του Πανιωνίου, όσο και τον Τόμας Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ Γιάννινα, που καλώς εχόντων των πραγμάτων για την «πράσινη» ΠΑΕ, το καλοκαίρι, όταν και μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους, θα «μετακομίσουν» στην Παιανία.
Keywords
Τυχαία Θέματα