Στον Παναθηναϊκό ο 25άχρονος Ολλανδός Έρικ Φάλκενμπουργκ

18:55 26/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Συνεπής στο ραντεβού του αποδείχθηκε ο Έρικ Φάλκενμπουργκ και λίγο μετά τις 16:00 έφτασε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός επιθετικός μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άλκμααρ, συνοδευόταν από το μάνατζέρ του και οι δύο μετέβησαν απευθείας στο ραντεβού που είχε προγραμματιστεί με τους διοικούντες.

Ο 25άχρονος, εφόσον δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο στη διάρκεια των διαπραγματεύσεών του με τους «πράσινους», θα υποβληθεί αύριο στις απαραίτητες ιατρικές κι εργομετρικές
εξετάσεις κι αμέσως μετά θα υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιό του στο τριφύλλι.

Στις δηλώσεις που έκανε λίγο μετά την έλευσή του στην Ελλάδα ο παίκτης απέφυγε να πει πολλά πράγματα. «Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είμαι όμως χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Είμαι νεαρός σε ηλικία, αλλά θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω», τόνισε μεταξύ άλλων ο Φάλκενμπουργκ, ο οποίος παραδέχθηκε πως η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου ήταν ένας από τους λόγους που πείστηκε να έρθει: «Η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα