Συνάντηση Α. Μέρκελ με Β. Φάιμαν την Παρασκευή στη Βιέννη

21:31 4/9/2012 - Πηγή: E-Typos
Η κρίση του ευρώ και μέτρα για τη σταθεροποίηση προβληματικών χωρών, θα βρεθούν στο επίκεντρο των συνομιλιών που θα έχει με τον Αυστριακό ομόλογό της, Βέρνερ Φάιμαν, η Γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης εργασίας που θα πραγματοποιήσει στη Βιέννη την ερχόμενη Παρασκευή.
Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε σημερινό, μαγνητοσκοπημένο μήνυμά της η Γερμανίδα καγκελάριος - η οποία θα έχει συνάντηση και με τον Αυστριακό αντικαγκελάριο
και υπουργό Εξωτερικών, Μίχαελ Σπίντελεγκερ - η Γερμανία συζητά με τους γείτονές της για το πόσο αλληλεγγύη πρέπει να επιδεικνύεται ή πόσο πρέπει να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα, και η ίδια με τον κ. Φάιμαν, βρίσκουν πάντα μια κοινή θέση.
Πέραν των συνομιλιών με τον Αυστριακό καγκελάριο, η κ. Μέρκελ συναντά αυτή την εβδομάδα και άλλους Ευρωπαίου ηγέτες, έχοντας χθες συνομιλίες στο Βερολίνο με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι, ενώ την Πέμπτη θα επισκεφθεί στη Μαδρίτη τον Ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι. Την ερχόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη, αναμένεται, όπως είναι γνωστό, η καθοριστική απόφαση του γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου στην Κάρλσρουη για το νέο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.
Αναλυτές στη Βιέννη διαπιστώνουν, εδώ και εβδομάδες, τη διαμόρφωση ενός
Keywords
Τυχαία Θέματα