Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητούν Βενιζέλος-Κουβέλης, μετά τη σύσκεψη των δύο

19:55 12/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Σε χαμηλούς τόνους, κυμάνθηκαν οι δηλώσεις των Ε. Βενιζέλου και Φ Κουβέλη, μετά την μεταξύ τους συνάντηση. Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί ζήτησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ώστε τα τρία κυβερνητικά κόμματα, με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ, να επαναπροσδιορίσουν το πλαίσιο της κυβερνητικής συνεργασίας.

Στις δηλώσεις του ο Φ. Κουβέλης, υπογράμμισε, ότι η περαιτέρω πορεία της κυβέρνησης προϋποθέτει την ουσιαστική συνεννοηση
των κομμάτων που τη συγκροτούν.
Όπως είπε, το αρραγές της κυβέρνησης προϋποθέτει να συμφωνούν και οι τρεις, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση μπορεί να πορευθεί για να ολοκληρωλσει το έργο της από τη στιγμή που θα εξασφαλισει τον κοινό τόπο.

Σε ανάλογους ύφος και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίοςεπισήμανε πως τα τρία κόμματα έχουν καταβάλει μια τεράστια προσπάθεια, σημειώνοντας, πως «μπορούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή αν υπάρχει μια σχεση ειλικρινιας και θεσμικής ισοτιμίας».

Απευθύνουμε πρόσκληση στον κ. Σαμαρά να συναντηθούμε οι τρεις πολιτικοί αρχηχοί και να συζητησουμε για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, είπε ο κ. Βενιζέλος, καταλήγοντας, πως «δεν υπάρχει κανέναν Ελληνας που να θέλει να διαταραχθεί η ισορροπία της χώρας».
Keywords
Τυχαία Θέματα