Συνάντηση Βενιζέλου με εκπροσώπους της καμπάνιας "Give Greece a chance"

16:20 7/3/2012 - Πηγή: E-Typos
Με εκπροσώπους των επιχειρήσεων και προσώπων που ανέλαβαν πριν από λίγες ημέρες την πρωτοβουλία να οργανώσουν και να προωθήσουν διεθνώς την καμπάνια "Give Greece a chance", συναντήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε αυτούς που είχαν την ιδέα και την ευθύνη για τη χρηματοδότηση της συγκεκριμένης καμπάνιας, η οποία, όπως είπε, έκανε εξαιρετική εντύπωση διεθνώς
και είναι ένα ωραίο δείγμα για τις δυνατότητες που υπάρχουν, όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία διασταυρώνεται με μία εθνική στρατηγική.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν, επίσης, οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, στο πεδίο της προσπάθειας για την επαναθεμελίωση διεθνώς του ονόματος της χώρας.

Στη συνάντηση, παραβρέθηκαν οι Ιωάννης Κωστόπουλος (Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ), Αλέξανδρος Μακρίδης (ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ΑΕ), Ευτύχιος Βασιλάκης (Aegean Airlines), Aχιλλέας Κωνσταντακόπουλος (ΚΟΣΤΑΤΕΡΑ ΑΤΟΕΕ), Βασίλειος Φουρλής (Fourlis AE) και Γιάννης Ολύμπιος.
Keywords
Τυχαία Θέματα