Θ. Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση

17:25 23/3/2012 - Πηγή: E-Typos
Απογοητευμένος για το μέλλον του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, εξερχόμενος από το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ έκανε λόγο για "διάλυση του συλλόγου", ενώ άφησε αιχμές κατά του Αδαμάντιου Πολέμη, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν υποστήριξε
ότι δεν θα βάλει τις 750.000 ευρώ στην ΠΑΕ, με τη μορφή δανείου, κάτι που είχε ανακοινώσει πριν τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"Τα πράγματα είναι πολύ, πολύ δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός, κατά τη γνώμη μου, βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης. Μέσα άκουσα ανήκουστα πράγματα και δεν μπορώ να φανταστώ σαν Παναθηναϊκός ότι μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Άλλοι παραιτούνται, άλλοι παίρνουν τα λεφτά τους πίσω και κανένας δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Επαναλαμβάνω, ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά αληθινή. Δεν γίνεται, μερικοί που το έπαιζαν Παναθηναϊκάρες, να παίρνουν τα λεφτά τους πίσω, άλλοι λόγω των επεισοδίων και άλλοι για να μην έχουν ποινικές ευθύνες", τόνισε εμφανώς εκνευρισμένος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε: "Δεν κάνω τον ξερόλα, αλλά μου είναι αδιανόητο μετά από 30 χρόνια να αντιμετωπίζω όλο αυτό που συμβαίνει και να βλέπω αυτά τα πράγματα. Και θέλω εσείς ως δημοσιογράφοι να ζητήσετε από έναν εξ αυτών που παραιτείται τους λόγους που τον οδηγούν σε αυτή την κίνηση. Κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Να ρωτήσετε γιατί γίνεται αυτό. Ολα αυτά μου θυμίζουν αυτό που λένε ότι όταν βουλιάζει το καράβι, πηδάνε πρώτα τα ποντίκια."
Keywords
Τυχαία Θέματα