Την Πέμπτη απολογείται ο Τ. Θεοφίλου - Κατηγορείται και για συμμετοχή στου "Πυρήνες"

12:31 21/8/2012 - Πηγή: E-Typos



Ανανέωση, Τρίτη 21 Αυγούστου, 12,24

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο 30χρονος Τάσος Θεοφίλου, κατηγορούμενος για την αιματηρή ληστεία της Πάρου από τον εφέτη ειδικό ανακριτή Κώστα Μπαλτά, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τον κατηγορούμενο με την οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" καθώς και με συγκεκριμένες τρομοκρατικές πράξεις. Πρός το παρόν

δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τη ληστεία στην Πάρο με την επίμαχη οργάνωση και γι' αυτό η δικογραφία θα παραμείνει για την ώρα σε τακτικό ανακριτή.

Ανανέωση Τρίτη 21 Αυγούστου, 11.30

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στο διαμέρισμα της οδού Τυμφρήστου 21, στη Λαμία, το οποίο είχε νοικιάσει ο συλληφθείς για τα γεγονότα της Πάρου 30χρονος Τάσος Θεοφίλου.

Μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, ένα laptop, ένα πολυμηχάνημα εκτύπωσης, ένα μηχάνημα πλαστικοποίησης, 2 κουτιά με διαφάνειες πλαστικοποίησης, ένα κινητό τηλέφωνο, πλήθος βιβλίων καθώς και το ποδήλατο που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Τάσος Θεοφίλου για να βιντεοσκοπήσει, την Εθνική Τράπεζα της Λαμίας. Η έρευνα συνεχίζεται, σύμφωνα με ενημέρωση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.



Ανανέωση 19.03

Εντοπίστηκε στη Λαμία διαμέρισμα που είχε νοικιάσει ο Αναστάσιος Θεοφίλου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στη φονική ληστεία σε τράπεζα της Πάρου.
Την περιοχή έχουν περικυκλώσει αστυνομικές δυνάμεις και απαγορεύουν την πρόσβαση σε εκείνο το σημείο αναμένοντας την εξέλιξη των ερευνών από την αντιτρομοκρατική. Το διαμέρισμα βρίσκεται περιφερειακά της Λαμίας και σε απόσταση τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αναγνώρισε το μεσημέρι τον 30άχρονο από τις φωτογραφίες και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι πρώτες πληροφορίες υπογραμμίζουν ότι για την ενοικίαση του σπιτιού είχαν δοθεί πλαστά στοιχεία. Από τη δική της πλευρά, η αστυνομία επισημαίνει πως πρόκειται για
Keywords
Τυχαία Θέματα