Βλ. Τσάκας: Τελειώνει η συμφωνία με τους Άραβες

22:00 15/2/2012 - Πηγή: E-Typos
Μετά από μέρες σιωπής, ο Βλάσης Τσάκας, επανήλθε στο προσκήνιο. Όχι για να πει κάτι διαφορετικό από αυτά που δήλωνε τους τελευταίους μήνες, απλά με την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου...βρήκε πάτημα να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης για την επερχόμενη - σίγουρη και αυτή την φορά - έλευση των Σαουδάραβων επενδυτών στον Παναθηναϊκό.

Ανήμερα της ψήφισης του νέου νομοσχεδίου ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του επενδυτικού fund από την ασιατική
χώρα τόνισε ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουν τελειώσει όλα και το "τριφύλλι" θα μπει σε "νέα πορεία. Το άρθρο 20 επιτρέπει σε επενδυτές εκτός Ελλάδας να πάρουν τα ηνία ανωνύμων εταιρειών στην χώρα και κατ' επέκταση την εμπλοκή τους στα κοινά της αθηναϊκής ΠΑΕ. Μένει να φανεί στην πράξη αν όντως αυτά που έχουν ακουστεί και γραφτεί τους τελευταίους μήνες στον ελληνικό Τύπο έχουν ισχύ, καθώς άλλες δικαιολογίες δεν μπορεί να επικαλεστεί κανένας.

"Την Δευτέρα, θα είμαστε σε θέση να δώσουμε την τελική πρόταση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θα καταθέσουμε στην πλευρά Βαρδινογιάννη την πρόταση μέσω δικηγόρων και στην συνέχεια θα δοθεί και στην δημοσιότητα ώστε να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία και η ειρωνεία. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Οι άνθρωποι έρχονται να πάρουν κι όχι να δώσουν" ανέφερε σήμερα ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος πρόσθεσε πως σε "κάποια από τις επόμενες ημέρες θα εμφανιστούν οι υποψήφιοι επενδυτές. Αφού θα κάνουμε την πρόταση και θα συμμετάσχουμε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα εγκριθεί από τη γενική συνέλευση, ουσιαστικά θα αλλάξει και σελίδα ο Παναθηναϊκός".

Ο Παναθηναϊκός "πιέζεται" χρονικά, καθώς στις 23 Φεβρουαρίου θα βρεθεί ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA. Ο Βλάσης Τσάκας, όμως, είναι βέβαιος για το αποτέλεσμα: "Εκεί, ο Παναθηναϊκός θα δείξει πως έχει και χρήματα και πλάνο".
Keywords
Τυχαία Θέματα