Ζ. Μουρίνιο: Η Τσέλσι δεν περνάει περίοδο κρίσης

20:15 20/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Το εφετινό ξεκίνημα της Τσέλσι στις διοργανώσεις που συμμετέχει είναι το χειρότερο στην τελευταία 10ετία. Οι Λονδρέζοι γνώρισαν ήττα-σοκ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Βασιλεία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 2-1, νωρίτερα είχαν ηττηθεί από την Έβερτον με 1-0 στο πλαίσιο της πρέμιερ λιγκ, ενώ αρχικά έχασαν και το ευρωπαϊκό σούπερ καπ από την Μπάγερν στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο «βγήκε μπροστά» μετά από κάθε αποτυχημένο αποτέλεσμα και ως μεγάλος προπονητής που είναι ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μιλώντας στους
εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Φούλαμ, ο «εκλεκτός» επισήμανε πως δύο άσχημα αποτελέσματα δε συνιστούν «περίοδο κρίσης» για τους «μπλε» και επισήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να ξεχάσει το παρελθόν και να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της, προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος.

«Είμαι στεναχωρημένος διότι έχασα και δεν θέλω να χάνω, αλλά αυτό συμβαίνει μερικές φορές. Για μένα προσωπικά δεν υπάρχει κρίση στην ομάδα, απλά δύο κακά αποτελέσματα», είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε: «Δεν παίζει ρόλο πως ξεκινάς την χρονιά, αλλά πως την τελειώνεις. Ο τρόπος που αγωνιζόταν η Τσέλσι την τελευταία διετία δε μου άρεσε, δεν άρεσε στη διοίκηση κι αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε. Θέλουμε να παίξουμε με διαφορετικό στιλ. Το παρελθόν είναι...παρελθόν. Όπως και το δικό μου. Είμαι εδώ σα να έφτασα μόλις τώρα.»

Κατέληξε λέγοντας: «Εάν θέλεις να κάνεις κάτι το διαφορετικό και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, τότε προκύπτουν ερωτηματικά. Εάν κάποιος περιμένει ότι θα παίξουμε εναντίον της Φούλαμ με εννέα παίκτες πίσω από τη μπάλα και θα περιμένουμε από τον αντίπαλο να κάνει ένα λάθος και να κερδίσουμε με 1-0, τότε δεν θα πάω στο σπίτι μου ικανοποιημένος.»
Keywords
Τυχαία Θέματα