Survivor All Star: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

03:46 2/2/2023 - Πηγή: Enikos

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε, ωστόσο στην ομάδα των Μαχητών, στο Survivor All Star, έχει διαρκώς συννεφιά, ειδικά την τελευταία εβδομάδα.

Ο στίβος μάχης, στο επεισόδιο της Τετάρτης ήταν αρκετά απαιτητικός αλλά και τα έπαθλα που θα απολάμβανε η νικήτρια ομάδα άξιζαν τον κόπο καθώς επρόκειτο για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας του φετινού κύκλου.

Οι Κόκκινοι, έχοντας τη… φόρα από τις νίκες των προηγούμενων ημερών, κατέβηκαν στον στίβο μάχη με αέρα… νικητή και από την πρώτη στιγμή έδειξαν την υπεροχή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Τις προηγούμενες ημέρες

οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κέρδισαν και τις τρεις ασυλίες με αποτέλεσμα να βγουν στον τάκο μόνο παίκτες από την Μπλε ομάδα και συγκεκριμένα οι Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλης.

Οι Διάσημοι κατάφεραν να υπερισχύσουν για τρίτο αγώνα με σκορ 10-2 κατακτώντας το δικαίωμα να έχουν μια επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και έπαθλο φαγητού που του τους έδωσε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν την πείνα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα