Viral BINTEO – Τέμπη: Αστυνομικός πριν από το μεγάλο συλλαλητήριο – «Είμαστε 1.000% μαζί σας»

18:46 9/3/2023 - Πηγή: Enikos

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο αστυνομικού, ο οποίος λίγες ώρες πριν από τις χθεσινές μεγάλες συγκεντρώσεις για την τραγωδία στα Τέμπη ανέφερε ότι «εμείς να ξέρετε είμαστε 1.000% μαζί σας, μακάρι και εμείς σαν ένστολοι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο»

Ο αστυνομικός Βαγγέλης Μπαταρλής στο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, τονίζει ότι θεωρεί δίκαιη την διαμαρτυρία γιατί αθώες ψυχές χάθηκαν άδικα.

Συγκεκριμένα αναφέρει :«Εμείς να ξέρετε είμαστε 1.000% μαζί σας, μακάρι και εμείς σαν ένστολοι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο,

αλλά δυστυχώς δεν μας επιτρέπετε αυτό το πράγμα. Είναι αντισυνταγματικό δεν επιτρέπεται. Το ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε κάτι αντίστοιχο δεν σημαίνει ότι πάει να πει ότι είμαστε απέναντί σας», λέει.

Επίσης κάνει έκκληση για ειρηνικές διαδηλώσεις. «Το να διαδηλώσετε στην πορεία ειρηνικά είναι ότι καλύτερο για εμένα και μπράβο σας που θα το κάνετε και πρέπει να το κάνετε για τα παιδιά που χάθηκαν γιατί πραγματικά χάθηκαν άδικα. Το να βγείτε έξω να κάψετε πράγματα ή για το να δείρετε αστυνομικούς δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ψυχών που χάθηκαν. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

Δείτε το βίντεο του αστυνομικού:

@vaggelisbatarlis

#policia #police #policeofficer #greece

Keywords
Τυχαία Θέματα
Viral BINTEO – Τέμπη, Αστυνομικός, – Είμαστε 1 000,Viral BINTEO – tebi, astynomikos, – eimaste 1 000