ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αναβάλλεται η επίσκεψη του αεροπλανοφόρου USS George W. Bush στον Πειραιά – Έρχεται δεύτερο στην Σούδα

20:28 30/1/2023 - Πηγή: Enikos

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του enikos.gr το αμερικανικό αεροπλανοφόρο δεν πρόκειται να καταπλεύσει στον Πειραιά.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Πριν από μερικές ημέρες, πρώτοι στο enikos.gr, αποκαλύπταμε ότι θα καταπλεύσει στον Πειραιά το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS George W.

Bush. Ο σχεδιασμός περιλάμβανε τον κατάπλου αρόδου στον Φαληρικό όρμο την Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου, όπου θα παρέμενε για 3-4 ημέρες.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του enikos.gr, πριν από λίγο το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό (US NAVY) με επίσημο έγγραφο ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές για την αναβολή της επίσκεψης του Αεροπλανοφόρου USS G.W. BUSH που παραμένει στην Μεσόγειο από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ταυτόχρονα, οι ίδιες πηγές επιβεβαιώνουν ότι στις 18 Φεβρουαρίου θα καταπλεύσει στην Σούδα το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle, με το οποίο πρόκειται να πραγματοποιήσουν συνεκπαίδευση μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, Αναβάλλεται, USS George W, Bush, Πειραιά – Έρχεται, Σούδα,apokleistiko, anavalletai, USS George W, Bush, peiraia – erchetai, souda