Μπρους Γουίλις: Το ξέσπασμα της συζύγου του και το «κυνηγητό» από τους παπαράτσι

07:48 7/3/2023 - Πηγή: Enikos

Πριν από λίγα 24ωρα κυκλοφόρησαν στα διεθνή ΜΜΕ φωτογραφίες από την πρώτη έξοδο του Μπρους Γουίλις έπειτα από την διάγνωσή του με μετωποκροταφική άνοια. Η σύζυγός του με μια ανάρτηση στο instagram ξέσπασε και ζήτησε από τους παπαράτσι να σεβαστούν τον αγαπημένο ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, μίλησε για ένα συμβάν, κατά το οποίο παπαράτσι προσπάθησαν να μιλήσουν στον Μπρους Γουίλις, ενώ είχε πάει στη Σάντα Μόνικα για καφέ.

Η

44χρονη Έμα Χέμιγνκ εξήγησε πόσο δύσκολη κι αγχωτική διαδικασία είναι να βγάλεις έναν άνθρωπο με άνοια στον έξω κόσμο και να τον κατευθύνεις με ασφάλεια.

«Αυτό το μήνυμα απευθύνεται στους φωτογράφους που προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα αποκλειστικά πλάνα του συζύγου μου από την έξοδό του. Παρακαλώ, απλά κρατήστε τις αποστάσεις σας. Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά ίσως πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις» λέει στο συναισθηματικά φορτισμένο βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)


«Για τους ανθρώπους που βγάζουν βίντεο, παρακαλώ μη φωνάζετε στον σύζυγό μου στον δρόμο, ρωτώντας τον πώς τα πάει ή οτιδήποτε άλλο. Τα “γιούχου” και “γιούπι” που λέτε, απλά μην το κάνετε, εντάξει; Δώστε του τον χώρο του. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ώρα να είναι σε θέση να τον μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια» τόνισε.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Προς άλλους φροντιστές ή ειδικούς στην φροντίδα ανθρώπων με άνοια που περιπλανούνται σε αυτόν τον κόσμο… Καμία συμβουλή ή συμβουλές για το πώς να βγάλετε τους αγαπημένους σας στον κόσμο με ασφάλεια; Παρακαλώ, μοιραστείτε το».

Σε άλλο βίντεο μιλάει για το πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να διασφαλίσει μια καλή ποιότητα ζωής για τον σύζυγό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Keywords
Τυχαία Θέματα