Η Realnews αυτής της Κυριακής

14:02 3/12/2022 - Πηγή: Enikos

Με τίτλο: «Φορολογικό από την αρχή!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ποιες μεγάλες αλλαγές έρχονται το 2023 για ελεύθερους επαγγελματίες, μισθωτούς και ιδιοκτήτες ακινήτων.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Με οδηγό μελέτη που εκπονεί το ΙΟΒΕ θα μεταρρυθμιστεί εκ βάθρων το σύστημα φορολόγησης των αυτοαπασχολούμενων.

– Πόσο θα μειωθούν οι φόροι για δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους.

– Ποια μέτρα

σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών για να στηρίξει την αγορά ακινήτων και να δώσει ώθηση στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ντιμπέιτ κυβέρνησης – τραπεζών για τα δάνεια. Το μήνυμα Μητσοτάκη, οι επαφές Σταϊκούρα και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

– Μαύρη προπαγάνδα από τον Ερντογάν! Νέο πόλεμο λάσπης κατά της Ελλάδας εξαπολύει ο Τούρκος Πρόεδρος.

– Βασίλης Κικίλιας στην «R»: «Η χρονιά για τον τουρισμό θα “κλείσει” με 3 δισ. ευρώ παραπάνω. Αυτή η προστιθέμενη αξία είναι η μεγάλη νίκη όλων μας».

– Αναζητούνται 24 παιδιά της «Κιβωτού». Ερευνάται πού βρίσκονται τα ανήλικα που φιλοξενούνταν σε δομές της και δόθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες την τελευταία διετία. Η Οικονομική Αστυνομία εντόπισε 13 εκατ. ευρώ σε τέσσερις λογαριασμούς της οργάνωσης και ξεσκονίζει τις δωρεές που έγιναν από γιατρούς, κοσμηματοπώλες και επιχειρηματίες.

– Τραγωδία στο Μάτι: «Ανύπαρκτος ο κρατικός μηχανισμός». Συγκλονίζουν οι δραματικές περιγραφές και οι καταγγελίες των συγγενών των θυμάτων στη δίκη.

– Γιάννης Μπρατάκος: «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για “προοδευτική” διακυβέρνηση έχει ναυαγήσει ήδη, οι δεύτερες εκλογές είναι αναπόφευκτες. Και τότε η αυτοδυναμία της Ν.Δ. θα είναι δεδομένη».

– Αλέξης Χαρίτσης: «Οι εκλογές, όποτε και αν γίνουν, θα δείξουν το αυτονόητο: ο βασιλιάς είναι γυμνός. Η ελληνική κοινωνία απαιτεί – και της αξίζει – πολιτική αλλαγή».

– Φρίκη στον Κολωνό: Οι επαφές του Μίχου με παιδεραστές στο σκοτεινό διαδίκτυο.

– Δολοφονικός ελιγμός σκότωσε την Εμμα. Η «R» αποκαλύπτει την τρελή πορεία του οχήματος που παρέσυρε την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα