Καβγάς Άδωνι Γεωργιάδη – Παύλου Πολάκη στο Twitter για τις δημοσκοπήσεις – «Δεν έχεις άντερα;»

18:31 27/11/2022 - Πηγή: Enikos

Κόντρα ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη. Σημειώνεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την πρόσφατη δημοσκόπηση της Metron Analysis που δίνει προβάδισμα 10,2 μονάδων στη ΝΔ, αμφισβήτησε τις δημοσκοπήσεις. Τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη σχολίασε με ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης,  κάνοντας αναφορά στην δημοσκόπηση της Εφημερίδας των Συντακτών.

«Ο Παύλος Πολάκης ισχυρίζεται ότι όλες οι δημοσκοπήσεις είναι προϊόν ενός διεφθαρμένου δημοσιογραφικού κλπ συστήματος. Όμως σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσιεύει δημοσκόπηση της Prorata που έχει τη ΝΔ μπροστά με +5%. Αυτοί δέχονται τον χαρακτηρισμό που τους αποδίδει ο Παύλος;»

Ο @pavpol2222 ισχυρίζεται ότι ΟΛΕΣ οι δημοσκοπήσεις είναι προϊόν ενός διεφθαρμένου δημοσιογραφικού κλπ συστήματος. Όμως σήμερα η @EFSYNTAKTON δημοσιεύει δημοσκόπηση της @ProrataSA που έχει τη ΝΔ μπροστά με +5%. Αυτοί δέχονται τον χαρακτηρισμό που τους αποδίδει ο Παύλος; https://t.co/HsEPLXGO4b

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 26, 2022

«Άδωνι, σήμερα που μιλάμε είμαστε μπροστά 4-5% ! Αν πιστεύεις το αντίθετο κάνε εκλογές να δούμε ποιος έχει δίκιο. Αυτό που θα πάθετε δεν θα έχει προηγούμενο! Κράτα αυτό του tweet», απάντησε ο Παύλος Πολάκης.

«Το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα θα το αποφασίσει ο λαός. Το ερώτημα μου είναι συγκεκριμένο και μην υπεκφεύγεις. Είπες ότι όλες οι δημοσκοπήσεις είναι προϊόν ενός διεφθαρμένου συστήματος και γι’ αυτό βγάζουν πρώτο τον Μητσοτάκη. Και της Εφημερίδας των Συντακτών; Αυτό ρώτησα. Ή δεν έχεις άντερα;» επέμεινε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Αδωνη,σήμερα που μιλάμε είμαστε μπροστά 4-5% !!
Αν πιστεύεις το αντίθετο κάνε εκλογές να δούμε ποιος έχει δίκιο.
Αυτό που θα πάθετε δεν θαχει προηγούμενο!!!
Κράτα αυτό του τουιτ !!

Παυλος Πολακης (@pavpol2222) November 26, 2022

Το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα θα το αποφασίσει ο λαός. Το ερώτημα μου είναι συγκεκριμένο και μην υπεκφεύγεις. Είπες ότι όλες οι Δημοσκοπήσεις είναι προϊόν ενός διεφθαρμένου συστήματος και γί´αυτό βγάζουν πρώτο τον Μητσοτάκη. Και της @EFSYNTAKTON ; Αυτό ρώτησα.Ή δεν έχεις άντερα;

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 26, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα