Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

05:13 9/12/2022 - Πηγή: Enikos

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Μέγαρα: Νεκρός Ρομά από πυροβολισμό έπειτα από διαπληκτισμό μέσα σε καταυλισμό

Ένας Ρομά έπεσε νεκρός από πυρoβολισμό ύστερα από διαπληκτισμό εντός του καταυλισμού στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, παρέα Ρομά έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ λογομάχησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και πυροβόλησε, με  αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου.

Ο θάνατος του Ρομά δεν σχετίζεται με τα επεισόδια που

ξέσπασαν νωρίτερα στα Μέγαρα με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό της ΔΙΑΣ στην Θεσσαλονίκη.

Ζίτσα: Για κακούργημα παραπέμπεται ο πρώην αντιδήμαρχος που κακοποίησε γάιδαρο

Στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο παραπέμπεται για να δικαστεί ο πρώην αντιδήμαρχος Ζίτσας, ο οποίος είχε συλληφθεί για τον βαρύτατο τραυματισμό του γάιδαρου τον οποίον μετέφερε στο χωριό Γραμμένο.

Το πόρισμα της εισαγγελίας Ιωάννινων σχετικά με τον τραυματισμό του άτυχου γάιδαρου ήταν καταπέλτης για τον πρώην Αντιδήμαρχο Ζίτσας.  Ο αντιδήμαρχος ο οποίος καθαιρέθηκε από το αξίωμά του, είχε υποστηρίξει πως μετέφερε τον γάιδαρο στην καρότσα του αυτοκίνητου, μετά από επίθεση που δέχτηκε το ζώο από λύκο. Είχε πει τότε ότι ενώ οδηγούσε και χωρίς να το καταλάβει το ζώο έπεσε στο δρόμο και έτσι το έσερνε για δεκάδες μετρά μέσα στο χωριό Γραμμένο Ιωάννινων.

Όπως έγινε γνωστό από την εκπρόσωπο του ΚΙΔΙΖΩ Εύα Κρυστάλλη, η Εισαγγελία απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου. Ο πρώην Αντιδήμαρχος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό. Καθοριστικό ρολό στο πόρισμα της εισαγγελίας Ιωάννινων φαίνεται πως ήταν οι γνωματεύσεις από εξειδικευμένους κτηνίατρους και υπίατρους που είχαν εξετάσει το ζώο και είχαν αποφανθεί ότι τα τραύματα που έφερε ήταν τόσο βαριά και η ίασή τους αδύνατη. Αποτέλεσμα ήταν το ζώο να υποβληθεί σε ευθανασία.

Σέρρες: «Ο γιος μου είναι καλά, αλλά με ρωτάει για το άλλο παιδάκι» λέει η μητέρα του 6χρονου που τραυματίστηκε από την έκρηξη

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί στις Σέρρες για τον τραγικό θάνατο του 11χρονου Βασίλη από την έκρηξη του λέβητα στο 9ο δημοτικό σχολείο. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ακόμη δύο παιδάκια, η μητέρα του ενός μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο γιος της.

Η μητέρα του 6χρονου, που τραυματίστηκε από την έκρηξη, είναι καρδιολόγος όπως και ο πατέρας του αγοριού που έχασε τη ζωή του. Μιλώντας στην εκπομπή LiveNews, αναφέρει ότι ο 6χρονος είναι καλά σε γενικές γραμμές, αλλά δεν του έχουν πει ακόμη για τον θάνατο του Βασίλη.

«Φύγαμε εσπευσμένα με το ασθενοφόρο, ο μπαμπάς του πήγε και τον παρέλαβε από εκεί, πρέπει να τον είχε βγάλει σε αυτήν την πίσω αυλή την οποία εγώ προσωπικά δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το μέρος εκεί πίσω. Συνέχεια τα παιδιά έπαιζαν μπροστά, τον πήγε εκεί πίσω γιατί ήταν ο πιο μικρός και ήθελε να παίξει και αυτός και μετά από λίγο συνέβη το περιστατικό», αναφέρει αρχικά η μητέρα του 6χρονου.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του γιου της, είπε πως «σε γενικές γραμμές ο γιος μου είναι καλά, αλλά με ρωτάει για το άλλο παιδάκι και τώρα είμαστε σε επαφή με παιδοψυχίατρους, ψυχολόγους για να δούμε πώς θα του το πούμε. Πώς θα επανέλθει στο σχολείο».

«Το κεφαλάκι του παιδιού ήταν μαύρο ή ροζ;»

Ο 6χρονος, που τραυματίστηκε, ρωτάει συνεχώς για την έκρηξη που σημειώθηκε στο σχολείο. «Με ρωτάει συνέχεια γιατί έγινε αυτό, να του εξηγήσω. Γενικά δεν το πολυπροσπαθώ, προσπαθώ να μην το πολυσκαλίσω γιατί δεν ξέρω και πώς πρέπει να το χειριστώ ακριβώς. Με ρωτούσε χτες 05.00 η ώρα το πρωί αν το κεφαλάκι του παιδιού του άλλου ήτανε μαύρο ή ροζ. Τώρα αυτό έχει κάποιο συμβολισμό γιατί μάλλον κάτι είδε γιατί το παιδάκι αυτό είχε χτυπηθεί πολύ άσχημα στο κεφάλι. Απλά δεν θέλω να πω εγώ κάτι επειδή ακόμα δεν το έχει δει ειδικός, έχω μιλήσει μόνο εγώ. Θέλω τώρα μέσα σε αυτές τις ημέρες να μιλήσει με κάποιον ειδικό», είπε η μητέρα του.

Όπως εξήγησε, το παιδί της έχει χτυπήσει στο κεφάλι, αλλά η βλάβη θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. «Στο κεφάλι πάλι είχε ένα κάταγμα για το οποίο χειρουργηθήκαμε από νευροχειρουργό. Το μάτι του είναι κλειστό, είναι μελανιασμένο. Θα μπορούσε να έχει πάθει εγκεφαλική βλάβη μεγάλη, να πάθει αιμορραγία. Θα μπορούσε να έχει ακρωτηριαστεί, θα μπορούσαν να έχουν συμβεί τα πάντα», ανέφερε η μητέρα του 6χρονου.

Θεσσαλονίκη: Απειλεί με βεντέτα ο πατέρας του 16χρονου – «Θα κάνω στο παιδί του, ό,τι έκανε στο δικό μου»

Απόδοση δικαιοσύνης ζήτησε με νέες του δηλώσεις ο πατέρας του 16χρονου Ρομά, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο  μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από αστυνομικό της ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως υποστηρίζει, ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον γιό του πρέπει να προφυλακιστεί, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει βεντέτα. Μάλιστα ο πατέρας του 16χρονου έβαλε στο στόχαστρο τα παιδιά του αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

 «Θα κάνω στο παιδί του ό,τι έκανε στο δικό μου»

«Λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο άσχημα. Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο, δεν ξέρω και εγώ πού θα φτάσω. Έχει δυο παιδιά αυτός (σ.σ. ο αστυνομικός) και εγώ θα κάτσω να μεγαλώσουν τα παιδιά του; Μόνο άμα με πάρει ο Θεός. Μεγαλώνει δυο παιδιά. Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει και αυτός. Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του» δήλωσε ο πατέρας του 16χρονου Ρομά.

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη αστυνομικός για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών ένας αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Θεσσαλία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, ο συλληφθείς κατελήφθη να κατέχει επιμελώς κρυμμένο 1 γραμμάριο ηρωίνης το οποίο και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Εξάρχεια: Ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς – Φωτιά σε αυτοκίνητα

Νέα ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια, με τις αστυνομικές δυνάμεις να έρχονται σε σύγκρουση με ομάδα ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα ατόμων, περίπου τα 50 στον αριθμό επιτέθηκε σε αστυνομικούς, που βρίσκονται στην πλατεία Εξαρχείων στις εγκαταστάσεις του Μετρό, έπειτα από πορεία αλληλεγγύης στην κατάληψη Μελιδώνη, που εκκενώθηκε το πρωί.

Οι αστυνομικοί τους απώθησαν κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης, με την άλλη πλευρά να απαντά με μολότοφ.

Στη συνέχεια, ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα τρία αυτοκίνητα να υποστούν σοβαρές ζημιές. Μάλιστα, λόγω της αδυναμίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να προσεγγίσει το σημείο, οι κάτοικοι βγήκαν με λάστιχα να σβήσουν την φωτιά.

A little while ago, there was a sound bomb and molotov attack on the police waiting in Exarchiea. 3 cars are on fire. #εξαρχεια #antireport pic.twitter.com/ybeTuothbv

— Partizan Yunanistan (@partizanGreece1) December 8, 2022

Πειραιάς: Φωτιά σε διαμέρισμα – Υπάρχουν άνθρωποι στην ταράτσα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Σαλαμίνος στα Ταμπούρια Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει εκδηλωθεί στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας.

Υπάρχουν αναφορές για άτομα που βρίσκονται στην ταράτσα του κτιρίου και αδυνατούν να το εγκαταλείψουν.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα ενώ μεταβαίνει και το ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει διαδικασία εκκένωσης της πολυκατοικίας.

#Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Σαλαμίνος, στη συνοικία Ταμπούρια Πειραιώς. Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα ενώ μεταβαίνει και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 8, 2022

Θεσσαλονίκη: «Και οι δύο βολές του αστυνομικού ήθελαν να τον πλήξουν» λέει ο δικηγόρος του 16χρονου

«Και οι δύο βολές του αστυνομικού είχαν την ίδια στόχευση και ήθελαν να πλήξουν τον 16χρονο» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του Ρομά, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Θεόφιλος Αλεξόπουλος ανέφερε πως «η υγεία του 16χρονου δυστυχώς δεν παρουσιάζει κάποια βελτίωση από την πρώτη στιγμή που νοσηλεύεται, περιμένουμε ένα θαύμα» και τόνισε ότι θα έπρεπε να υπάρχει άμεση ενημέρωση από το νοσοκομείο με ιατρικά ανακοινωθέντα.

Ερωτώμενος για την καταγγελία του ότι «οι αστυνομικοί άργησαν να αναφέρουν τον πυροβολισμό και να καλέσουν ασθενοφόρο», ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου ανέφερε πως «με το που ακινητοποιείται το αυτοκίνητο του 16χρονου, οι σταθμοί που βρίσκονται εκεί δεν κάνουν καμία προσέγγιση για να δουν αν υπάρχει κάποιος τραυματισμός. Περίμεναν ενισχύσεις. Όταν έφτασαν στο σημείο τα ΟΠΚΕ, πήγαν πλησίον του αυτοκινήτου και διαπιστώνουν ότι υπάρχει τραυματισμένος και δίνουν σήμα ώστε να κληθεί το ΕΚΑΒ. Αυτό ήταν ήδη ένα χάσιμο χρόνου 5 με 6 λεπτών». Και συνέχισε: «Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το κέντρο ενημερώθηκε για τον πυροβολισμό σχεδόν μισή ώρα αργότερα. Παρεμπιπτόντως το κάνει στο τέλος τηλεφωνικά ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκεί».

Για τις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του αστυνομικού, Αλέξη Κούγια, ο οποίος δεν κάνει λόγο για διεμβολισμό, αλλά για δύο βολές χαμηλά, ο κ. Αλεξόπουλος τόνισε πως «ο ισχυρισμός ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε μία φορά ψηλά και μία χαμηλότερα προς τα λάστιχα του αυτοκινήτου, έχει πλέον καταπέσει. Έχει βρεθεί η δεύτερη βολίδα, στην πόρτα του ξενοδοχείου, ακριβώς μπροστά από εκεί που ακινητοποιήθηκε το όχημα του 16χρονου. Μιλάμε για μία βολή με την ίδια ακριβώς κατεύθυνση με την πρώτη. Δεν πρόκειται για μία προειδοποιητική βολή, αλλά πρόκειται για δύο βολές με άμεση στόχευση. Από τους κάλυκες προκύπτει ότι οι δύο βολές ήταν επαναληπτικές, άρα και αυτό υποδηλώνει ότι και οι δύο βολές είχαν την ίδια στόχευση και οι δύο βολές ήθελαν να πλήξουν τον 16χρονο».

Σχετικά με τα πιθανά κίνητρα του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο, ο κ. Αλεξόπουλος ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο να δούμε τα κίνητρα του αστυνομικού, όμως σίγουρα είναι μία εσφαλμένη και παράνομη απόφαση. Αποκλείω το ατύχημα. Το ατύχημα είναι πού, στην απόφαση τελικά ότι ενώ καταδιώκει ένα άτομο δεν έχει πληρώσει το αντίτιμο των 25 ευρώ, αποφασίζει για να το ακινητοποιήσει να τραβήξει το όπλο του; Το ατύχημα είναι που παρότι έχουνε μία εμπειρία, σε μία κοντινή απόφαση ακόμη και αν αποφάσισε να βάλλει προειδοποιητικά τελικά αστόχησε και έβαλε ευθέως στο κεφάλι; Πού να εξηγήσω ατύχημα σε αυτό; Είναι μια απόφαση η οποία από την αρχή είναι εσφαλμένη».

Ασπρόπυργος: Τραυματίστηκε άνδρας της ΟΠΚΕ – Δέχθηκε σκάγια στο πρόσωπο

Ένας άνδρας της ΟΠΚΕ τραυματίστηκε στην Λεωφόρο Διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο το βράδυ της Πέμπτης καθώς δέχθηκε σκάγια στο πρόσωπο.

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Νωρίτερα, από το απόγευμα της Πέμτπης, νέα επεισόδια ξέσπασαν με φόντο το σοβαρό τραυματισμό 16χρονου στην Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Φωτιές σε κάδους σκουπιδιών ενώ ακούστηκαν και πυροβολισμοί κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ στον Ασπρόπυργο, στην οδό Διυλιστηρίων.

Ειδικότερα, διμοιρία των ΜΑΤ δέχθηκε επίθεση από Ρομά χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ εστία έντασης υπάρχει και στην περιοχή των Μεγάρων και πιο συγκεκριμένα στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου όπου σύμφωνα με την Πυροσβεστική καίγεται αυτοκίνητο.

Επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές στη Δυτική Αττική

Εν τω μεταξύ, επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές έχουν γίνει μέχρι στιγμής κατά την εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση της ΓΑΔΑ στην Δυτική Αττική, που πραγματοποιείται από το πρωί σε Ζεφύρι, Μενίδι, Άνω Λιόσια και Νεόκτιστα Ασπροπύργου, με αφορμή τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν χτες και κατά την διάρκεια της νύχτας, λόγω του πυροβολισμού 16χρονου από αστυνομικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και οι επτά συλλήψεις αφορούν κατοχή ναρκωτικών, ενώ έγιναν και 25 κατ’ οίκον έρευνες. Η επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε και εκτελείται από την ΓΑΔΑ, με την συμμετοχή διμοιριών ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ, της Ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών, καθώς και ελικοπτέρου, μέχρι που έπεσε το σκοτάδι και δύο οχημάτων ρίψης νερού, («Αίαντες»), ενώ σε επιφυλακή είναι και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Αφορμή έδωσαν οι επιθέσεις από ομάδες Ρομά, ακόμα και με πυροβολισμούς, εναντίον αστυνομικών, καθώς και σε δύο άτομα στην περιφερειακή Αιγάλεω, εμπρησμό σε λεωφορείο, αλλά και η πυρκαγιά σε κατάστημα ελαστικών στον Ασπρόπυργο, η οποία προκάλεσε και την ενεργοποίηση του 112, λόγω των τοξικών καπνών.

Φωτιά στον Πειραιά: Ζευγάρι προσπάθησε να ανάψει το τζάκι με εύφλεκτο υλικό – Γυναίκα απεγκλωβίστηκε με εγκαύματα στα χέρια

Φωτιά ξέσπασε σε πολυκατοικία στην Οδό Σαλαμίνος 37, στην περιοχή Ταμπούρια, στον Πειραιά. Η πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για το συμβάν στις 22:45.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένοικοι βρίσκονταν εγκλωβισμένοι στα μπακλόνια των διαμερισμάτων. Κοντά στα μεσάνυχτα, οι ίδιοι απεγκλωβίστηκαν από την πυροσβεστική. Ένα άτομο απεγκλωβίστηκε με σοβαρά εγκαύματα στα χέρια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γυναίκα, ένοικο του διαμερίσματος του δεύτερου ορόφου, στο οποίο ξέσπασε η φωτιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, το ζευγάρι των ενοίκων του διαμερίσματος επιχείρησε να ανάψει το τζάκι με εύφλεκτο υλικό.

Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στα γειτονικά διαμερίσματα.

Στο σημείο επιχειρούσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ μεταβαίνει και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Υπό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Σαλαμίνος, στη συνοικία Ταμπούρια Πειραιώς.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 8, 2022

Νότια Εύβοια: Σεισμός 3,5 ρίχτερ στα Νέα Στύρα

Σεισμός μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου στη Νότια Εύβοια.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 8 χλμ. βορειοανατολικά των Στύρων, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 12,1 χλμ.

Πόρτο Ράφτη: 66χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου, ένας άνδρας 66 ετών στην παραλία «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη Αττικής.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέγαρα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στη παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου και στην περιφερειακή οδό Αιγάλεω είχε προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ., λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου με ομάδες Ρομά, που διαμαρτύρονται για το περιστατικό με τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, που είχε διακοπεί από το 39ο χιλιόμετρο έως το 42ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην περιοχή των Μεγάρων.

Χαλκίδα: Τροχαίο με ανήλικο αναβάτη – Το πατίνι του προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Χαλκίδα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ανήλικου που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου, επί της οδού Μακαρίου, στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν ανήλικος αναβάτης ηλεκτρικού πατινιού, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Από το τροχαίο προκλήθηκε ο τραυματισμός του αναβάτη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Τρίκαλα: Σοβαρό τροχαίο στο Φλαμούλι – Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο – Άγιο είχαν οι επιβαίνοντες

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα στις σιδηροδρομικές γραμμές των Τρικάλων καταγράφηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα και όπως κατέγραψε η ιστοσελίδα trikalavoice.gr το τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο που επιχείρησε να περάσει τη διάβαση και ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Ευτυχώς οι τρεις επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, παρά το ότι το μπροστινό μέρος του οχήματος διαλύθηκε.

Keywords
ειδήσεις, on fire, enikos, διασ, θεσσαλονικη, σερρες, σοκ, βομβα mall, γιου, ροζ, συλληψεις, μετρο, bomb, cars, fire, twitter, πειραιας, ΑΝΤ1, οπκε, εκαβ, ΕΡΤ, νέα, ματ, αθηνα, γαδα, συμμετοχή, εκαμ, σεισμος, χλμ, χαλκιδα, ηλεκτρικος, τρικαλα, τελη κυκλοφοριας, υπουργειο εσωτερικων, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, διακοπη ρευματος, τελος ακινητων, σεισμος τωρα, φωτια, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αμα, αστυνομικο τμημα, ητανε μια φορα, enikos.gr, αστυνομια, αυτοκινητα, αυτοκινητο, γυναικα, εθνικη, εκαβ, ευβοια, θανατος, μητερα, πειραιως, πυροσβεστικη, πυροσβεστικο σωμα, υγεια, ωρα, cars, αιγαλεω, ανω λιοσια, απλα, αττικη, ατομο, ατυχημα, αφορμη, βραδυ, βρισκεται, γεωδυναμικο ινστιτουτο, γινει, γιου, γονεις, διασ, δυστυχως, δηλωσεις, δυτικη αττικη, δυτικη, δολο, εγινε, ευα, ευρω, ειπε, υπαρχει, εκαμ, εκρηξη, ενημερωση, εξετασεις, επρεπε, επτα, ερευνες, ερχονται, εστια, εσωτερικων, ετων, ευφλεκτο, ζεφυρι, ζωη, ζωο, ιδια, ιδιο, υπηρεσια, πολυκατοικια, θεος, θεοφιλος, καιγεται, λαστιχα, λεωφορειο, λιμενικο, λιοσια, λογο, μαυρο, ματ, ματι, μενιδι, μολοτοφ, νικο, ξημερωματα, ομαδα, οπκε, οχηματων, οχηματα, οχημα, παιδι, παιδια, παιδακια, ροζ, πορτα, πρωι, ρομα, ρολο, σιγουρα, συγκεκριμενα, συνεχεια, συμμετοχή, σοκ, σωμα, σχολειο, τμημα, τρενο, τρια, ιαση, φοντο, φορα, χατζηνικολαου, χλμ, αυλη, bomb, επεισοδια, fire, ιατρικα, κλειστο, κληση, μια φορα, μπροστα, νοσοκομειο, ομαδες, on fire, πληροφοριες, ριχτερ, σημα, θελω να, υγειας, υλικο, βεντετα, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα