Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

05:52 24/10/2022 - Πηγή: Enikos

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Μεσσηνία: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός αγροτοσυνεταιριστής – Πήγε να πιάσει το μπουλόνι και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ο αγροτοσυνεταιριστής Γιώργος Κουρέτας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο του “Μορέα”, στο ύψος της Στέρνας, το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες eleftheriaonline.gr και tharrosnews.gr, από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου, ο 65χρονος πήγαινε ξύλα στην Αθήνα, όταν το αγροτικό

του αυτοκίνητο έπαθε λάστιχο κι έκανε στην άκρη του δρόμου, για να το αλλάξει, ενώ όχημα του “Μορέα” στάθμευσε πίσω του, για να γίνει η εργασία με την προβλεπόμενη ασφάλεια.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της αλλαγής ένα μπουλόνι έφυγε προς τον δρόμο και ο αγροτοσυνεταιριστής που επιχείρησε να το πιάσει, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Άργους όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Ο Γιώργος Κουρέτας ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Τρομακτικό τροχαίο στην Κόρινθο: Αυτοκίνητο έκανε πέντε τούμπες στον αέρα, γλίτωσε ο οδηγός – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Την τύχη με το μέρος του είχε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, που έχασε τον έλεγχο του οχήματος ενώ κινείτο στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών στο ύψος του Κανταρέ στην Κόρινθο.

Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έκανε πέντε τούμπες, πριν σταματήσει μπροστά από ένα σπίτι, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύει το korinthostv.gr.

Ο οδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο σώος, χωρίς να έχει τραυματιστεί, ωστόσο το όχημά του υπέστη πολλές υλικές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Κορίνθου προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.



Άρτα: Απαγχονισμένος στην αποθήκη του εντοπίστηκε ηλικιωμένος

Τραγωδία στην Άρτα, όπου ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 83χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο χωριό Άγιος Σπυρίδωνας.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε νεκρό ένα συγγενικό του πρόσωπο και άμεσα ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές.

Από την έως τώρα ερεύνα στον χώρο δεν έχουν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Λάρισα: 40χρονη υπέστη εργατικό ατύχημα – Νοσηλεύεται στην εντατική

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας μεταφέρθηκε 40χρονη γυναίκα έπειτα από σοβαρό εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε εργοστάσιο λίγο έξω από τη Λάρισα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας onlarissa.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 7:00 το πρωί σε εργοστάσιο κατασκευής πλαστικών, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μία 40χρονη γυναίκα υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην περιοχή του αυχένα της.

Οι συνάδελφοι της που είδαν το συμβάν ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου έσπευσε στο σημείο, παραλαμβάνοντας και μεταφέροντας την 40χρονη στο εφημερεύον εκείνη την ώρα Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας για να της παρασχεθεί η απαιτούμενη ιατρική βοήθεια. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι γιατροί κρίνουν κρίσιμη την κατάστασή της 40χρονης και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να τη σταθεροποιήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα