Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

10:27 23/2/2023 - Πηγή: Enikos

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για απάτη με email – Διακινείται ως επιστολή του αρχηγού της, Αντιστράτηγου Κ. Σκούμα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των επιτήδειων να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες με νέο διακινούμενο ψευδεπίγραφο – απατηλό μήνυμα με τη χρήση στοιχείων του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα.

Συγκεκριμένα, οι δράστες χρησιμοποιώντας τα στοιχεία αυτά σε επιστολή δήθεν αρμόδιων ελεγκτικών αρχών, προσπαθούν να εξαπατήσουν πολίτες –

χρήστες του διαδικτύου, με το πρόσχημα ότι ο αποδέκτης τους εμπλέκεται σε υπόθεση πορνογραφίας και άλλων αδικημάτων, επισημαίνοντας μάλιστα ότι τέτοιου είδους αδικήματα επιφέρουν ποινή φυλάκισης 5 ετών και πρόστιμο ύψους 75.000 ευρώ.

Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να προσδώσουν «αληθοφάνεια» στη σχετική επιστολή χρησιμοποιούν το λογότυπο και τα στοιχεία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τα λογότυπα της Ελληνικής Αστυνομίας και Αρχών επιβολής του Νόμου, εντύπωμα στρογγυλής σφραγίδας με δήθεν υπογραφή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ αποστολέας της εν λόγω επιστολής φέρεται να είναι ψευδής ηλεκτρονική διεύθυνση, επιχειρώντας να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι προέρχεται από την Ελληνική Αστυνομία.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνεται ότι, το παρακάτω κείμενο – μήνυμα που διακινείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), ως δήθεν επιστολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, η οποία φέρει το ονοματεπώνυμό του, καθώς και ψευδή υπογραφή και σφραγίδα με επιγραφή «Ελληνική Δημοκρατία – Ελληνική Αστυνομία» είναι καταφανώς ψευδεπίγραφο και απατηλό και αποστέλλεται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες και ακολούθως να αποκομίσουν παράνομο οικονομικό όφελος.

Παρακαλούνται οι πολίτες να μην ανταποκρίνονται και να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα, καθώς και «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών, παρατίθεται εικόνα από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), καθώς και από την απατηλή επιστολή

Καλλιθεά: Τροχαίο στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Παραλιακή, λίγο μετά το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», στο ρεύμα προς Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο υπήρξε σύγκρουση δύο οχημάτων, στο πρώτο τούνελ στο ρεύμα προς Πειραιά. Το ένα από τα δύο οχήματα παρέμεινε για αρκετή ώρα στη μέση του δρόμου, ενώ κρίθηκε απαραίτητη και η διακοπή της κυκλοφορίας

Από τη σύγκρουση των οχημάτων τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο.

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε και διακινούσε απομιμητικά προϊόντα μέσω διαδικτύου

Εξαρθρώθηκε από τη διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην εισαγωγή και διακίνηση στην Ελλάδα, απομιμητικών προϊόντων, μέσω ιστοσελίδων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 7 μέλη της οργάνωσης και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα, της εγκληματικής οργάνωσης, πλαστογραφίας, νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα σήματα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η εγκληματική οργάνωση, τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2020, εμπορευόταν απομιμητικά είδη μέσω ιστοσελίδων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ για την απόκρυψη των δραστηριοτήτων τους διαχειρίζονταν «εικονικές» εταιρείες. Τα χρήματα από τις πωλήσεις πιστώνονταν σε εταιρεία ταχυμεταφορών που διαχειριζόταν η οργάνωση και στη συνέχεια προέβαιναν στην ανάληψή τους.

Για να πετύχουν το σκοπό τους, διαφήμιζαν τα «επώνυμα» είδη ένδυσης και υπόδησης, μέσω του διαδικτύου, σε τιμές ευκαιρίας με υποτιθέμενες εκπτώσειςπροσφορές έως και 90%.

Οι παραγγελίες αποστέλλονταν στους πελάτες μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, χωρίς να εκδίδονται φορολογικά παραστατικά, ενώ ως αποστολείς αναγράφονταν ανύπαρκτες εταιρείες και προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Για την αποθήκευση των απομιμητικών προϊόντων χρησιμοποιούσαν αποθήκες σε περιοχές της Αττικής, ενώ για τη μεταφορά τους χρησιμοποιούσαν είτε οχήματα της εταιρείας ταχυμεταφορών είτε τα προσωπικά τους.

Από την έρευνα προέκυψε ότι τα μέλη της οργάνωσης χρησιμοποιούσαν ιστότοπο και τουλάχιστον 13 προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων διακινήθηκαν συνολικά πάνω από 364.000 αποστολές εμπορευμάτων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει το ποσό του 18.429.000 ευρώ.

Η αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε χθες (21/2), σε διάφορες περιοχές της Αττικής, και έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, εταιρείες ταχυμεταφορών, αποθήκες, λογιστικά γραφεία και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3.603 απομιμητικά είδη ένδυσης και υπόδησης , 335 δέματα με εμπορεύματα, αυτοκίνητο, 14 κινητά τηλέφωνα, 11.837 ευρώ, 4 τραπεζικές κάρτες και βιβλιάριο τραπεζικού λογαριασμού και πλήθος αποδεικτικών αποστολών πακέτων (vouchers), διάφορα έγγραφα και σημειώσεις.

Τα κατασχεμένα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις στη διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Παράλληλα, το κατασχεθέν όχημα θα αποσταλεί στη διεύθυνση Τελωνειακών Διαδικασιών και τα εμπορεύματα που κατασχέθηκαν καταστράφηκαν σε ειδικό κάδο απορριμμάτων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] της διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Έβρος: Κλίμα οδύνης στην κηδεία της 28χρονης – Την αποχαιρέτησαν με το αγαπημένο της ποίημα

Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε σήμερα, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, η 28χρονη Βίκυ στο Τυχερό Έβρου, η οποία τη Δευτέρα βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στο χωριό Λευκίμμη με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης.

Μία φίλη της 28χρονης από το Λύκειο Τυχερού, αντί για επικήδειο, διάβασε το αγαπημένο ποίημα της Βίκυ, το οποίο είχε γράψει η ίδια ως μαθήτρια και με το οποίο συμμετείχε σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό. Το ποίημα έχει τίτλο: «ΤΟ ΧΡΩΜΑ» και η συγκίνηση των εκατοντάδων κατοίκων ήταν διάχυτη μέσα και έξω από την εκκλησία.

Το ποίημα της αδικοχαμένης 28χρονης έλεγε:

«Και ονειρεύεσαι μου είχες πει
Όταν κοιμάσαι.
Μα είχα βρει στο βλέμμα σου την θλίψη
Το θυμάσαι ?
Δεν σου μίλησα ποτέ για πράγματα που σφάζουν λόγους
Ούτε για ποινικά τσεκούρια που στάζουν φόνους
Δεν θυμάμαι να χα ζήσει τέτοια θλίψη
Σε μάτια τόσο αστραφτερά
Είχες φλόγα είχες πάθος είχες πάντα δυο φτερά
Για να πετάς ψηλά
Όμως κάτι σε εμπόδιζε και τα ‘χανες αυτά
Κάτι ουσιαστικό συγκεκριμένο
Κάτι όμοιο του χάους
Νομίζω πως ο φόβος σε σταματούσε σε πολλά
Μου ‘χες πει πως η ζωή δεν είναι αυτή που θέλεις να ζήσεις
Αυτή που βλέπεις κάθε βράδυ και φοβάσαι να μιλήσεις
Μου ‘χες πει τέτοια ζωή πως δεν την θέλεις μου ‘χες πει
Πως θες να ζεις θέλεις να βλέπεις
Στο σκοτάδι όμως μαύρα είναι όλα
Και η ελπίδα στο σκοτάδι μαύρη φαίνεται κ αυτή
Σαν το άσπρο σαν αυτό το χρώμα σαν το περιστέρι
Που μακριά σου ζει σαν αυτό σ λέω
Άνοιξε τα φτερά σου βρες το νόημα
Βρες το άσπρο όχι το χρώμα»

Όπως αναφέρει το evros-news.gr, oι ντόπιοι δεν θυμούνται τα τελευταία χρόνια να υπήρχε τόσος κόσμος σε κηδεία. Τα δεκάδες στεφάνια μετέφεραν φίλες και φίλοι της, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν ο πατέρας, η μητέρα και ο αδερφός της, ο οποίος είναι έναν χρόνο μικρότερος και από την Δευτέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Νέα Ιωνία: Αυτοί είναι οι σκληροί κακοποιοί που άνοιξαν πυρ στην καφετέρια – Το «βαρύ βιογραφικό» τους

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών του αιματηρού περιστατικού με τους πυροβολισμούς και τον έναν νεκρό σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής LiveNews, οι δράστες, που είναι γνωστοί στις Αρχές, φέρονται να είναι μέλη μίας συμμορίας περίπου 10 Αλβανών. Εμπλέκονται σε εκβιασμούς, υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών αλλά και σωματεμπορίας στο κέντρο της Αθήνας. Όπως μετέδωσε το Μega, έδρα τους θεωρείται ένα κλαμπ στην περιοχή των Σεπολίων, ενώ θεωρείται ότι έχουν διασυνδέσεις με κρατούμενους στις φυλακές. Επίσης φαίνεται να λειτουργούν και σαν «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερ, με εμπλοκές σε περιστατικά ξυλοδαρμών.

Ο καβγάς στην καφετέρια ξέσπασε όταν τρία άλλα άτομα μετέβησαν στο μαγαζί, όπου βρίσκονταν ήδη τα μέλη της συμμορίας. Άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους και στη συνέχεια βγήκαν τα όπλα, με την τραγική αυτή κατάληξη.

Η δράση της εν λόγω συμμορίας απασχολεί τόσο το τμήμα εκβιαστών όσο και το τμήμα δίωξης οργανωμένου εγκλήματος.

Τρεις από τους δράστες που αναζητούν οι Αρχές

Νέα Ιωνία: Το όχημα διαφυγής των δραστών

Το αυτοκίνητο με το οποίο φέρεται να διέφυγαν οι δράστες του αιματηρού περιστατικού με τους πυροβολισμούς και τον έναν νεκρό σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για ένα ασημί τζιπ μάρκας Μερσέντες, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Γκύζη, νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το όχημα είναι νοικιασμένο από την ίδια εταιρεία από την οποία είχε ενοικιαστεί και το μαύρο πολυτελές τζιπ, που εγκατέλειψαν οι δράστες έξω από την καφετέρια της Νέας Ιωνίας. Στην συγκεκριμένη εταιρεία φέρονται να απευθύνονται συχνά Αλβανοί και Κούρδοι κακοποιοί, προκειμένου να ενοικιάσουν οχήματα.

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι αυτό το ασημί τζιπ χρησιμοποίησαν οι δράστες προκειμένου να απομακρυνθούν από την καφετέρια της Νέας Ιωνίας, όπου άνοιξαν πυρ το βράδυ της Τρίτης, με την τραγική κατάληξη του θανάσιμου τραυματισμού ενός θαμώνα του μαγαζιού.

Το ασημί τζιπ έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα. Καταγράφεται, εξάλλου, σε βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής όπου έγινε το αιματηρό επεισόδιο.

Όπως έχει ήδη γράψει το enikos.gr, ο 37χρονος άνδρας που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς, απλά έτυχε να βρίσκεται στο σημείο την λάθος ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν υδραυλικός με καταγωγή από την Αλβανία και απλά έτυχε να κάθεται κοντά στην παρέα των Αλβανών που καβγάδισαν και έβγαλαν όπλα.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να χαρτογραφήσουν την διαδρομή διαφυγής των δραστών.

Νέα Ιωνία: Πατέρας του 16χρονου που μαχαιρώθηκε στα Πατήσια ο ιδιοκτήτης της καφετέριας

Δύο διαφορετικά περιστατικά που έγιναν σε Νέα Ιωνία και Πατήσια και απασχολούν τις αστυνομικές αρχές τα τελευταία 24ωρα, συνδέονται με την ίδια οικογένεια.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας όπου έγινε το φονικό στη Νέα Ιωνία το βράδυ της Τρίτης είναι ο πατέρας του 16χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης στα Πατήσια, το βράδυ της Δευτέρας. Όπως μεταδόθηκε, τα δύο αυτά περιστατικά δεν φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, τέσσερις άγνωστοι δράστες προσέγγισαν τον 16χρονο στα Πατήσια και αφού τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στον δεξί μηρό, στην πλάτη και στο στήθος, αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι και ένα κινητό τηλέφωνο, που είχε στην κατοχή του.

Ο ανήλικος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση λόγω του τραύματος που φέρει στον πνεύμονα. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες – «Γινόταν χαμός»

Οι μαρτυρίες για τις σκηνές φαρ ουέστ που εκτυλίχθηκαν στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, συγκλονίζουν. «Ξαφνικά ακούμε κάποιους κρότους, εγώ νόμιζα γίνεται κάποια γιορτή στην πλατεία, βγαίνω στο παράθυρο, δεν βλέπω πουθενά πυροτεχνήματα, βγαίνει ο διανομέας και φωνάζει ‘πυροβολισμοί, πέστε όλοι κάτω’», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Η αδελφή του θύματος δήλωσε πως «είχε πάει να δει τον αγώνα και εκεί στο διπλανό τραπέζι έγινε ένας καυγάς μεγάλος και στην προσπάθειά του να φύγει τον χτυπήσανε, μάλλον τον μπερδέψανε με κάποιον άλλον που ήταν εκεί μέσα; Πρέπει να ήταν με την κοπέλα του δίπλα».

Το περιστατικό συνέβη σε καφετέρια της οδού Κασταμονής λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μια μαύρη Cadillac κατέφθασε έξω από την καφετέρια, στάθμευσε και μία ομάδα επτά ανδρών μπήκε στο μαγαζί. Οι επτά άνδρες κάθισαν σε ένα τραπέζι, ενώ όταν μπήκαν τρία άλλα άτομα ξέσπασε έντονος καβγάς. Οι δράστες δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ στο εσωτερικό του χώρου. Οι πυροβολισμοί πέτυχαν τον 37χρονο θαμώνα, ο οποίος είχε πάει στο μαγαζί με τον αδελφό του για να παρακολουθήσουν ένα αγώνα ποδοσφαίρου.

«Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα και τις υπόλοιπες τουφεκιές μέσα στο μαγαζί και κόσμο να τρέχει πανικόβλητο δεξιά και αριστερά από όλες τις πόρτες», λέει μάρτυρας. «Βγήκα έξω, γινόταν ένας χαμός εδώ πέρα, τον είδα μέσα, ήταν πεσμένος, ήταν ζωντανός».

Επικράτησε ένα χάος. Οι γείτονες ακούγοντας τους διαδοχικούς πυροβολισμούς, πετάχτηκαν γρήγορα έξω από τα σπίτια τους να δουν τι συνέβη. «Είδα έναν κόσμο πανικόβλητο. Δεν μπορούσα να διακρίνω αν υπήρχαν δράστες, τίποτα, υπήρχε ένας πανικός».

Ο 37χρονος υδραυλικός, ήταν πεσμένος αιμόφυρτος στο πάτωμα. Αφού είχε χάσει ήδη αρκετό αίμα, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο ΚΑΤ, όπου κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Έπειτα από έρευνα, οι αρχές περισυνέλλεξαν εννέα κάλυκες των εννέα εκατοστών που ήταν σφηνωμένοι στους τοίχους του καταστήματος.

Στόχος η επανεκκίνηση του διαγωνισμού για τις ταυτότητες – Τι θα συμβεί με τα ταξίδια στις ΗΠΑ

Για μετά τις εκλογές φαίνεται πως παραπέμπεται ο διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες, ωστόσο μια τέτοια εξέλιξη, σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενδέχεται να κοστίσει στους Έλληνες που θέλουν να επισκεφτούν τις ΗΠΑ, την έκδοση βίζας, κάτι που μέχρι στιγμής δεν ισχύει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε στο δελτίο ο Τάσος Τέλογλου, κατά την επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν στην Αθήνα, ετέθη το ζήτημα ότι οι ΗΠΑ θα επανεξετάσουν το visa waiver, (το καθεστώς υπό το οποίο οι Έλληνες δεν χρειάζονται βίζα για να επισκεφτούν τις ΗΠΑ) εφόσον καθυστερούμε να εκδώσουμε τις νέες ταυτότητες, όπως έχουμε δεσμευτεί σε διαδοχικές αμερικανικές κυβερνήσεις.

Αυτό είχε πυροδοτήσει σκέψεις, πριν από περίπου μία εβδομάδα, να προχωρήσει ο διαγωνισμός των ταυτοτήτων, έτσι ώστε να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όμως το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης χρειάζεται να κάνει ακόμα ορισμένες διευθετήσεις με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για το τι θα μπει σε αυτές τις καινούργιες ταυτότητες, εφόσον προχωρήσει αυτή η λύση γέφυρα, μέχρι να προκηρυχτεί ο μεγάλος διαγωνισμός, ο οποίος είχε κηρυχθεί άγονος από τον κ. Θεοδωρικάκο, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Αυτό δεν είναι το μόνο πρότζεκτ της κυβέρνησης που όπως φαίνεται θα ολοκληρωθεί  τελικά μετά τις εκλογές. Ένα άλλο πρότζεκτ είναι ο ΒΟΑΚ, στην Κρήτη για τον οποίον ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει να επισπευσθούν οι τεχνικές μελέτες, ώστε να μπορέσουν να γίνουν ανακοινώσεις πριν από την διάλυση της Βουλής στις αρχές Μαρτίου.

Keywords
ειδήσεις, εν λόγω, βρες το, email, ηλεκτρονική, συγκεκριμένο, νέα, πειραιας, ελασ, ελλαδα, εταιρεία, εκπτωσεις, προσφορες, κηδεία, χρωμα, θες, βρες, σοκ, αθηνα, δραση, enikos, τζιπ, mega, εκαβ, cadillac, εκλογες, ΑΝΤ1, ηπα, visa, λύση, βοακ, κρητη, βουλη, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, αλλαγη ωρας, διακοπη ρευματος, αξια, απολυσεις στο δημοσιο, Καλή Χρονιά, περιστερι, εκλογες 2012, βικυ σταματη, εκλογες ηπα, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αστυνομικο τμημα, γιορτη σημερα, η ζωη, enikos.gr, βιντεο, ηλεκτρονική, αλβανια, αστυνομια, αυτοκινητο, δημοκρατια, εδρα, εκαβ, ηπα, ιωνια, κινητα, κινητα τηλεφωνα, μητερα, πλαισιο, πυροτεχνηματα, σηματα, τηλεφωνο, φλογα, ωρα, email, mega, news, αιμα, αλβανοι, απλα, ασημι, ατομο, ατυχημα, βγαινει, βικυ, βιζα, βλεμμα, βοακ, βραδυ, βρες, βρισκεται, γεφυρα, γινεται, γκυζη, γραφεια, δευτερα, διευθυνση, εγινε, εγγραφα, ευρω, υπαρχει, εκκλησια, ελληνικη αστυνομια, ελπιδα, εβδομαδα, ενημερωση, εν λόγω, εξετασεις, εξελιξη, επτα, επωνυμα, ερευνα, ερευνες, εταιρεία, ετων, ζωη, κηδεία, ιδια, ηνωμενες πολιτειες, υπηρχαν, υποθεση, ισχυει, θες, θυμασαι, εικονα, καμερες, κειμενο, κινητο, κλιμα, λαθος, λυκειο, λύση, μαυρο, μακρια, ματια, νικο, νοσοκομειο παιδων, νομιζα, ομαδα, παντα, ποιημα, οικογενεια, ουσιαστικο, οφελος, οχηματων, οχηματα, οχημα, παθος, υπογραφη, πρωι, πωλησεις, ρευμα, συγκεκριμένο, συνεχεια, σκεψεις, σκηνες, σοκ, σπιτια, σφραγιδα, ταυτοτητες, ταμειο παρακαταθηκων και δανειων, ταμειο παρακαταθηκων, ταξιδια, τασος, τελογλου, τζιπ, τμημα, τρια, τυχερο εβρου, φοβος, φοβασαι, φτερα, χαος, χατζηνικολαου, χρωμα, ωρες, ασπρο, cadillac, ειδη, εκβιαστων, εννεα, evros, φυλακες, φιλοι, γιορτη, υπουργειο, κοιμασαι, κοπελα, κωνσταντινου, κυριακου, νοσοκομειο, πηγες, πληροφοριες, τυχερο, υδραυλικος, υλικο, βρες το, χερια
Τυχαία Θέματα