Πετράλωνα: «Απολύτως ξεκάθαρα τα πράγματα ως προς την κακοποίηση των παιδιών» – Τι λέει η πρώην δικηγόρος της μητέρας

15:30 17/11/2022 - Πηγή: Enikos

Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση των Πετραλώνων και τις καταγγελίες που έχουν κάνει τα δύο παιδιά ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα τους, ανέφερε η Παρασκευή Γουνελά, η πρώην δικηγόρος της μητέρας της οικογένειας, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Το Πρωινό», αναφερόμενη στις συγκλονιστικές καταγγελίες που αποκάλυψε πρώτο το enikos.gr.

Η δικηγόρος μίλησε για τον άνθρωπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη των καταγγελιών, τον δάσκαλο-συγγραφέα, λέγοντας ότι «είμαι απολύτως

βέβαιη για τον δάσκαλο γιατί είναι πολύ κοντινό μου πλάσμα, 15 χρόνια είναι σχεδόν κολλητός μου. Τον ξέρω πάρα πολύ καλά» και χαρακτήρισε «ανυπόστατα» και «χυδαία» τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του πατέρα ότι δήθεν έχει ερωτική σχέση με την μητέρα της οικογένειας, την κόρη ή ακόμη και το αγόρι. «Ο άνθρωπος αυτός έχει βοηθήσει τα παιδιά» είπε και πρόσθεσε ότι πήρε το αγόρι στο σπίτι του πριν από τρία χρόνια, όταν ήταν 13 ετών.

Σε ερώτηση, «ήταν ένας πατέρας που βίαζε το αγόρι;», η δικηγόρος απάντησε: «με απόλυτες αποδείξεις, πασίδηλο φαινόμενο από το 2017 που ήρθε αυτή η υπόθεση στο γραφείο μας. Όπως εξήγησε στη συνέχεια «από την πρώτη αναφορά στην εισαγγελία ανηλίκων που παρότρυνε ο δάσκαλος με την μητέρα του παιδιού, γιατί μόνο αυτή είχε δικαίωμα να κάνει αναφορά στην εισαγγελία ως η κηδεμόνας του αγοριού, τα πράγματα για εμάς στο γραφείο είναι απολύτως ξεκάθαρα ως προς την κακοποίηση των παιδιών από τον πατέρα τους».

Μιλώντας για το αγόρι, ανέφερε πως το 2017 «ήταν ένα πλάσμα διαλυμένο» και έκανε λόγο για «πολλούς βιασμούς του αγοριού από τον πατέρα, τον αδελφό του πατέρα και συναδέλφους του πρώτου». «Εκατομμύρια φορές μου τα έχει πει το παιδί», σημείωσε.

Ερωτηθείσα εάν υπάρχει αποδεικτικό υλικό, η κ. Γουνελά τόνισε πως: «Υπάρχουν τα πάντα στον φάκελο της εισαγγελίας ανηλίκων». Σε ερώτηση εάν όλα αυτά γίνονταν παρουσία της μητέρας, ανέφερε πως «η δική μου θεώρηση, δεν θα μπορούσα να σας πω ότι γίνονταν μπροστά της, το έχω υποψιαστεί, αλλά δεν μπορώ να το βεβαιώσω. Σίγουρα όμως πέντε χρόνια ζώντας στο ίδιο σπίτι με αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι δυνατόν να μην έχεις καταλάβει τι γίνεται. Γι’ αυτό είμαι βέβαιη». «Μου είναι προφανής η συγκάλυψη, όχι η συμμετοχή της», είπε στη συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά στην κόρη της οικογένειας, η οποία κατέθετε χθες 5 ώρες στη ΓΑΔΑ, τόνισε πως «έχει βιώσει κι εκείνη σεξουαλική βία, λιγότερες φορές από το αγόρι».

Σε νέα ερώτηση εάν υπάρχουν αποδείξεις, τόνισε πως οι αρχές «τις έχουν όλες, τις ιατρικές πραγματογνωμοσύνες, τις καταθέσεις κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, κατ’ αντιπαραβολή εξέταση του γιου με τον πατέρα, έχουν τα πάντα», ενώ σε σχέση με φωτογραφικό υλικό που θα μπορούσε να αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο σεξουαλικής κακοποίησης ή περίεργης συμπεριφοράς, είπε «δεν μπορώ να σας απαντήσω γιατί είναι πράγματα που δεν ήθελα ποτέ να τα δω με τα μάτια μου, δεν άντεχα να τα δω με τα μάτια μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα