Ρόδος: ΦΩΤΟ-ντοκουμέντο της 44χρονης στο μοναστήρι – Τα πρώτα της λόγια μέσα από το νοσοκομείο

00:32 22/1/2023 - Πηγή: Enikos

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 44χρονης μητέρας στη Ρόδο, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα. Το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίστηκε εξαντλημένη αλλά ζωντανή.

Δυο Ισραηλινοί περιπατητές εντόπισαν την αγνοούμενη μητέρα να περιφέρεται και να τα έχει χαμένα, σε απόσταση περίπου 2 χλμ από το σημείο που είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της. Σύμφωνα με το Star, η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και τα χείλη ήταν άσπρα, σύμπτωμα που παραπέμπει

σε αφυδάτωση.

Οι έρευνες ήταν σε πλήρη εξέλιξη, με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της αστυνομίας, πυροσβέστες, τρεις ομάδες της υπηρεσίας Silver Alert και τον Ερυθρό Σταυρό. Η αστυνομία είχε πάρει καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα αλλά και από άτομα με τα οποία φαίνεται να είχε επαφές η αγνοούμενη.

Ρόδος: Φωτογραφίες ντοκουμέντο της 44χρονης στο μοναστήρι

Λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, η 44χρονη είχε επισκεφθεί το μοναστήρι. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο, η 44χρονη μπαίνει στο μοναστήρι την ημέρα της εξαφάνισής της, στις 1:40 το μεσημέρι, ενώ αποχωρεί λίγο αργότερα, στις 2:20.

Όπως είπε ο κτήτορας του μοναστηριού στο Star, ο σύζυγος της 44χρονης τον είχε ρωτήσει αν είχε περάσει από εκεί η γυναίκα του τη μέρα της εξαφάνισης. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, την συγκεκριμένη μέρα, από το πρωί έως το βράδυ δεν ήταν στο μοναστήρι, αλλά σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια.

«Έχουν πέσει όλοι πάνω στο μοναστήρι και σε εμένα. Λένε ότι είμαι ψευδοϊερέας και τέτοια. Εγώ δεν είμαι ιερέας, είμαι ένας απλός πολίτης, ο κτήτορας του μοναστηριού» ανέφερε χαρακτηριστικά

Ρόδος: Τα πρώτα λόγια της 44χρονης

H 44ρονη μετά τον εντοπισμό της μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου. Σύμφωνα με το STAR, στο πλάι της βρέθηκε και ένα ψυχολόγος. Στα πρώτα της λόγια στον ψυχολόγο, η γυναίκα φέρεται να περιέγραψε όσα βίωσε μόνη της μέσα στο δάσος.

Ωστόσο η 44χρονη αδυνατεί μέχρι στιγμής να θυμηθεί τι έχει συμβεί με το αυτοκίνητό της, το οποίο βρέθηκε μέσα στο ρέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρόδος, ΦΩΤΟ-ντοκουμέντο, 44χρονης,rodos, foto-ntokoumento, 44chronis