Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονιστικά ΒΙΝΤΕΟ από τις ηρωικές επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης της ΕΜΑΚ

18:40 14/2/2023 - Πηγή: Enikos

Η Πυροσβεστική έδωσε στην δημοσιότητα συγκλονιστικά βίντεο από τις ηρωικές προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ να εντοπίζουν επιζώντες κάτω από τους τόνους ερειπίων μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Τα πλάνα είναι συγκλονιστικά με τους διασώστες της ΕΜΑΚ και βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια μίας πολυκατοικίας, προσπαθώντας να βρουν επιζώντες. Στα βίντεο φαίνεται μία γυναίκα, η οποία είναι παγιδευμένη και περιμένει

υπομονετικά να καταφέρουν οι διασώστες να την βγάλουν από τα ερείπια. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ την έχουν δώσει μία ισοθερμική κουβέρτα για να προστατευτεί από το κρύο και όταν την ρωτούν «είσαι καλά;» (σ.σ. στα αγγλικά), εκείνη με όση δύναμη της έχει απομείνει απαντάει θετικά με μία χειρονομία, και χαμογελάει.

Σε άλλο βίντεο, οι διασώστες φωνάζουν «Χαμπίρ», και στην συνέχεια ακούγεται η φωνή ενός μικρού αγοριού μέσα από τα συντρίμμια. Ταυτόχρονα ένας από τους άνδρες της ΕΜΑΚ, κόβει με ειδικό μηχάνημα μία σιδερόβεργα, προκειμένου να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για να μπορέσουν να φτάσουν οι διασώστες στο αγόρι.

Δείτε τα συγκλονιστικά ΒΙΝΤΕΟ με τις ηρωικές προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚhttps://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2023/02/ΣΕΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΜΑΚ-1.m4vhttps://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2023/02/ΣΕΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΜΑΚ-2.m4vhttps://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2023/02/ΣΕΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΜΑΚ-3.m4vhttps://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2023/02/ΣΕΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΜΑΚ-4.m4vhttps://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2023/02/ΣΕΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΜΑΚ-5.m4vhttps://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2023/02/ΣΕΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΜΑΚ-6.m4v
Keywords
Τυχαία Θέματα