Τα κοινά πρόσθετα τροφίμων που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο για καρκίνο, σύμφωνα με νέα έρευνα

12:20 21/2/2024 - Πηγή: Enikos
Επιστήμονες εξέδωσαν προειδοποίηση μετά την ανακάλυψη ότι ένα κοινό πρόσθετο τροφίμων μπορεί να συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου. Στις ΗΠΑ, πάνω από το μισό της ημερήσιας πρόσληψης ενέργειας προέρχεται από υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα, δηλαδή τρόφιμα που συνήθως περιέχουν μια μακρά λίστα με άγνωστα συστατικά όπως συντηρητικά, γαλακτωματοποιητές, γλυκαντικά και τεχνητά αρώματα και χρώματα. Όλο και περισσότερο, […]
Keywords
Τυχαία Θέματα