Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένη η γειτονιά από τη δολοφονία της 60χρονης – «Είμαστε σοκαρισμένοι… »

23:54 21/12/2022 - Πηγή: Enikos

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 60χρονης από τον γιο της το απόγευμα της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο 29χρονος φαίνεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του, ενώ παράλληλα, νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η δολοφονία έγινε με κουζινομάχαιρο, το οποίο μάλιστα οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει στην είσοδο του σπιτιού.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Οι γείτονες της άτυχης

60χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στον πέμπτο όροφο στην περιοχή της Καλαμαριάς, δηλώνουν συγκλονισμένοι έπειτα από το περιστατικό.

Σύμφωνα με την μαρτυρία ενός ενοίκου ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα που βρίσκεται επί της οδού Παπαδιαμάντη, και έμενε η γυναίκα με τον 29χρονο γιο της, και μετά από λίγη ώρα έφτασαν δύο ασθενοφόρα στο σημείο.

«Μάλλον ο γιος χειροδίκησε, προφανώς την σκότωσε. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Εμείς ακούσαμε φωνές και μετά είδαμε τα ασθενοφόρα κάτω από το σπίτι. Η οικογένεια δεν είχε δώσει δικαιώματα γενικότερα, δεν τους γνωρίζω, βέβαια, προσωπικά. Σοκ για όλους μας».

Συχνοί καυγάδες – Είχε νοσηλευτεί

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, λίγο μετά τις 17:00 και έπειτα από κλήσεις περίοικων, η Αστυνομία έφτασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Παπαδιαμάντη και εντόπισε νεκρή μία 60χρονη γυναίκα. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο πως η άτυχη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Να σημειωθεί ότι, ο 29χρονος ζούσε με την μητέρα του μετά τον χωρισμό των γονέων του. Στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί, ενώ συχνοί ήταν οι καβγάδες μεταξύ τους καθώς αντιδρούσε στις παραινέσεις της μητέρας του να ακολουθεί την φαρμακευτική αγωγή που του είχε χορηγηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα