Peter Spiegel: Η ελληνική πρόταση για το Ασφαλιστικό διαφέρει σημαντικά από την θέση των θεσμών

18:43 20/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο γνωστός δημοσιογράφος Peter Spiegel των FinancialTimes, σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Twitter αναφέρει πως κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος δήλωσε ότι η ελληνική πρόταση για το Ασφαλιστικό διαφέρει σημαντικά από την θέση των θεσμών.

Pension reform proposal put out by #Greece govt "differs appreciably" from view of bailout

monitoring institutions, says sr #EU official

Peter Spiegel (@SpiegelPeter) April 20, 2016

Επίσης όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος, Ανώτατος Ευρωπαίος αξιωματούχος ενόψει του Eurogroup της Παρασκευής δήλωσε πως «υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις προσεγγίσεις των θεσμών στο θέμα του χρέους και το εύρος των διαφορών είναι σημαντικό».

"If there is so much progress" in #Greece talks, there could be another #eurogroup next week. But such a scenario unlikely, says #EU offic'l

Peter Spiegel (@SpiegelPeter) April 20, 2016

Ωστόσο μια τέτοια εξέλιξη, σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν είναι πολύ πιθανή. «Αν υπάρξει τόσο μεγάλη πρόοδος που να επιτρέψει την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων, τότε ενδεχομένως να ακολουθήσει έκτακτη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα«, φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή, ενώ εκτίμησε πως το πιθανό σενάριο είναι να υπάρξει σύγκλιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα