Politico: Μέλος αριστερής κυβέρνησης επιτέθηκε ωμά σε άτομο με αναπηρία

15:47 26/4/2019 - Πηγή: Aixmi

«Iδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ένα μέλος αριστερής κυβέρνησης επιτίθεται με τόσο ωμό τρόπο σε ένα άτομο με αναπηρία».

Mε τον τρόπο αυτό σχολιάζει το περιοδικό Politico την άθλια επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και επισημαίνει πως προκλήθηκαν αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως από τον πρωθυπουργό.

«Τα σχόλια Πολάκη προκάλεσαν απογοήτευση στο εσωτερικό της κυβέρνησης που είδε τη διαμάχη να θέτει σε κίνδυνο

την ταυτότητά της ως εκείνου που νοιάζεται για τους πλέον αδύναμους», προσθέτει το περιοδικό. «Ωστόσο, η αντίδραση δεν ήρθε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό,αλλά από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, ο οποίος που χαρακτήρισε «ατυχή» τη δήλωση Πολάκη».

«Τα σχόλια ήταν εξαιρετικά μικροπρεπή. Το ίδιο είναι και το γεγονός ότι ο Τσιπρας συνεχίζει να στηρίζει τον υπουργό του, λέγοντας ότι θα μετατρέψει την πρόταση μομφής εναντίον του σε πρόταση εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση» δηλώνει στο Politico ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και προσθέτει: «Ο Πολάκης είναι το πρόσωπο και η φωνή του Τσίπρα που αφήνει άλλους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά για τον ίδιο».

The post Politico: Μέλος αριστερής κυβέρνησης επιτέθηκε ωμά σε άτομο με αναπηρία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα