Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στα Τρίκαλα

12:13 2/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Διερχόμενη αμαξοστοιχία με κατεύθυνση προς Καλαμπάκα, παρέσυρε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, στη διάβαση Κηπακίου στον οικισμό των Ρομά.

Έπειτααπό πολύ ώρα προσπάθειας απεγκλωβισμού από τα διασωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, με επικεφαλής τον διοικητή κ. Αντώνη Σπανό, απεγκλωβίστηκε νεκρός ο 50χρονος οδηγός. Το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών…

Η σορός έχει μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τρικάλων, απλά για να διαπιστωθεί ο θάνατος του.

Η διάβαση είναι

ελεγχόμενη, με χειροκίνητη μπάρα και η Αστυνομία άρχισε την έρευνα για τα αίτια του συμβάντος.

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα είναι ο Κώστας Μαλανδρινός, γεννηθείς το 1966. Ο άτυχος άνδρας δούλευε σε επιπλάδικο στα Τρίκαλα. Ήταν παντρεμένος και μοναχογιός και η μητέρα του μένει στην Αγία Μονή. Τους τελευταίους μήνες ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr και από μαρτυρίες του μηχανοδηγού της αμαξοστοιχίας και της υπαλλήλου που χειρίζεται τη χειροκίνητη μπάρα στη διάβαση, ο άτυχος άνδρας δεν έκοψε καθόλου στη διάβαση, περνώντας με φόρα κάτω από τις μπάρες με το αυτοκίνητό του.

Όμως εκείνη τη στιγμή περνούσε το τραίνο και έγινε η παράσυρση, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο μηχανοδηγός ο οποίος υποβάλλεται στις καθιερωμένες αιματολογικές εξετάσεις, ήταν σε άδεια απολύσεως και μετά την άδεια θα συνταξιοδοτηθεί. Το δρομολόγιο το έκανε για άλλον συνάδελφο, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Πηγή: trikalaola.gr

The post Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στα Τρίκαλα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα