Άκης και Σία πάνε να βγάλουν το Ζήγρα τρελό!

10:45 19/7/2012 - Πηγή: Aixmi

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το δρόμο που παίρνει, πλέον, η υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Η αποκαλυπτική απολογία του Νικόλαου Ζήγρα, όχι μόνο δημιούργησε νέα δεδομένα, αλλά πυροδότησε και μία σειρά αντιδράσεων που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή τι δρόμους μπορεί να ανοίξουν.

Μέχρι στιγμής, πάντως, οι κατά Ζήγρα εμπλεκόμενοι

στην υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος τον διαψεύδουν και επιχειρούν να τον βγάζουν τρελό.

Πρώτος και καλύτερος ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος μιλώντας χθες στον ALPHA επέμεινε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις εταιρείες που ακούγονται και κατηγορεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι συνεννοήθηκαν για «να σβήσουν από το κάδρο των ευθυνών» όλους τους υπουργούς που τον διαδέχτηκαν στο υπουργείο Άμυνας.

«Ήθελαν να μου φορτώσουν τις μίζες. Όλοι ήθελαν να δημιουργήσουν ένα ένοχο για τα θέματα της διαφθοράς», είπε και επανέλαβε το αίτημά του να κληθούν να καταθέσουν όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ την περίοδο 1998 – 1999.

Στον ALPHA μίλησε και η Βίκυ Σταμάτη, η οποία χαρακτήρισε το Ζήγρα κοινό συκοφάντη, που όπως είπε, «σύχναζε σε άλλη αυλή», δηλαδή αυτή της πρώην συζύγου του Τσοχατζόπουλου.

Δήλωση έκανε και ο Γιάννης Σμπώκος, γενικός διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας την περίοδο 1997 – 2000, αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση:

«Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με μαύρο χρήμα ή παράνομο πλουτισμό. Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ως απολογία του Νίκου Ζήγρα και αναφέρονται σε μένα δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Όταν κληθώ από τις δικαστικές αρχές θα το αποδείξω με στοιχεία» αναφέρει, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος δήλωσε στο ΡΙΚ: «Πρόκειται για ανυπόστατους ισχυρισμούς και αποκυήματα φαντασίας. Μένω κατάπληκτος, είπε, από όσα αναφέρονται για το πρόσωπό μου».

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια…

Keywords
Τυχαία Θέματα