«Άγγλος» με τους πελάτες του!

00:51 5/12/2012 - Πηγή: Aixmi

Η Άρσεναλ… προσκύνησε για 3η φορά στο Καραϊσκάκη, οι Άγγλοι γονατίζουν όταν ακούν για Πειραιά και ο Ολυμπιακός με το 2-1 πάει στο Europa League  ως ισχυρός!

Η Άρσεναλ υποτάχθηκε τρίτη διαδοχική φορά στους «ερυθρόλευκους» και μαζί με Τσέλσι και Λίβερπουλ δεν μπόρεσαν να τους κερδίσουν! Ο Ολυμπιακός

πήρε ώθηση με τις κινήσεις του Ζαρντίμ, έκανε την ανατροπή και πήρε νίκη (2-1) γοήτρου, επιτυχία που τον έφερε στους ισχυρούς για το Europa League και τρίποντο… ταμείου, αφού στα ταμεία θα μπει σεβαστό χρηματικό ποσό!

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε για ακόμα μια φορά να κερδίσει εκτός στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων και θυμάται με… νοσταλγία τη νίκη επί της ΑΪΚ το 1999!

Έτσι έπαιξε

Ο Ζαρντίμ κράτησε τον Ιμπαγάσα στον πάγκο, άλλαξε θέσεις στα μπακ λόγω απουσίας του Χολέμπας, ενώ έκπληξη αποτέλεση η παρουσία του Φέισα στα χαφ. Ειδικότερα, Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά Ντιακιτέ, στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς, Κοντρέρας και αριστερά ο Τοροσίδης. Στον άξονα αμυντικό χαφ ο Φέισα και εσωτερικοί μέσοι οι Μανιάτης και Γκρέκο. Στα χαφ οι Αμπντούν, Μασάντο και φορ ο Τζιμπούρ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα