Αποκάλυψη: Εγκληματίες ναζί ήταν κατάσκοποι των ΗΠΑ κατά της Σοβιετικής

21:23 28/10/2014 - Πηγή: Aixmi

Μια εντυπωσιακή αποκάλυψη κάνουν οι «New York Times».
Η Αμερική χρησιμοποιούσε ναζί ως κατασκόπους στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου!
Χίλιοι και περισσότεροι Γερμανοί ναζί -εγκληματίες πολέμου οι περισσότεροι- δούλευαν για τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες εναντίον της τότε Σοβιετικής Ένωσης!

Οι «New York Times» ρίχνουν φως σε διαβαθμισμένα έγγραφα κρατικών υπηρεσιών των ΗΠΑ

– κυρίως του FBI και της CIA.
Για να γίνει πλήρως αντιληπτό το μέγεθος της αθλιότητας, αρκεί να επισημανθεί ότι, ακόμα και σε περιπτώσεις που το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ζητούσε τη σύλληψη ναζί που είχαν καταφύγει στις ΗΠΑ, παρενέβαινε κάποια μυστική υπηρεσία και σταματούσε κάθε ενέργεια.

«Η ευρεία χρησιμοποίηση των ναζιστών κατασκόπων έλαβε διαστάσεις στον Ψυχρό Πόλεμο και υποστηριζόταν από τους δύο τιτάνες των μυστικών υπηρεσιών της δεκαετία του ’50, τον τότε αρχηγό του FBI , Χούβερ και τον διευθυντή της CIA Ντάλες», αναφέρει η αμερικάνικη εφημερίδα.

Προσέξετε:
Αξιωματικός των Ες Ες, ο Ότο φον Μπόλσβιγκ, «δεξί χέρι» του Αντολφ Άιχμαν, είχε το 1954 την κάλυψη προσωπικά του τότε αρχηγού του FBI, με αποτέλεσμα να μπει στο…ράφι η εντολή του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη σύλληψή του.

Απόρρητο έγγραφο της CIA προς την επιτροπή Πληροφοριών της αμερικανικής Βουλής, το οποίο τώρα δόθηκε στην δημοσιότητα, αποκάλυπτε το 1995 ότι πρώην ναζί χρησιμοποιούνται από τις ΗΠΑ ως κατάσκοποι.

Keywords
Τυχαία Θέματα