Δ. Καμμένος: Υπέγραψαν τη συμφωνία με ανταλλάγματα για το χρέος

10:22 18/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δημήτρης Καμμένος σχετικά με το παρασκήνιο της συμφωνίας για το Σκοπιανό.

Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα», υποστήριξε ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ πείστηκαν να μην ψηφίσουν την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, επειδή μπήκαν στη «ζυγαριά» τα ανταλλάγματα για τη ρύθμιση του χρέους.

Όπως είπε, στη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ελήφθη η απόφαση να

μην ρίξουν την κυβέρνηση, «διακυβεύοντας τη συμφωνία και την έξοδο (από το μνημόνιο) στις 21 Ιουνίου, όπου θα πάρουμε τη ρύθμιση του χρέους».

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, ο οποίος διέψευσε τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Καμμένου. «Αν δεν υπήρχε, δηλαδή, το ζήτημα του χρέους, θα τη ρίχναμε; Όχι», ξεκαθάρισε και συμπλήρωσε πως δεν θα υποδείξει η Νέα Δημοκρατία στους Ανεξάρτητους Έλληνες για τη στάση που θα κρατήσουν.

Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής αναφέρθηκε και στο σενάριο περί πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Καμμένο, έγινε τέτοια συζήτηση και υπήρξε συμφωνία στην ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αλλά τελικά δεν προχώρησε στην υλοποίησή της.

The post Δ. Καμμένος: Υπέγραψαν τη συμφωνία με ανταλλάγματα για το χρέος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα