Έγκλημα φυλετικού μίσους λόγω… Τραμπ

08:54 17/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Δύο άνδρες καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης κατηγορούμενοι για έγκλημα μίσους το οποίο διέπραξαν επικαλούμενοι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δύο δράστες, αδέρφια από τη Βοστώνη, κακοποίησαν έναν άστεγο Μεξικανό, ούρησαν επάνω του και δικαιολογήθηκαν στους αστυνομικούς λέγοντας ότι «ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δίκιο: όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες πρέπει να απελαθούν».

Ο Σκοτ Λίντερ, 38 ετών, και ο Στιβ Λίντερ, 30, ομολόγησαν την ενοχή τους στις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της παραβίασης πολιτικών δικαιωμάτων, καθώς και στην επίθεση με επικίνδυνο

όπλο, μεταξύ άλλων.

Ο Σκοτ Λίντερ καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση και ο Στιβ Λίντερ καταδικάστηκε σε ενάμιση χρόνο φυλάκιση. Αφού εκτίσουν τις ποινές τους θα τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι για τρία χρόνια.

Οι δύο άνδρες είπαν σε αστυνομικούς πως επέλεξαν το θύμα διότι πίστευαν ότι ήταν λαθρομετανάστης.

Το θύμα, ο Γκιγιέρμο Ροντρίγκες, διευκρίνισε σε μια γραπτή δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ότι στην πραγματικότητα, έχει άδεια μόνιμης παραμονής στις ΗΠΑ.

Οι δύο δράστες γρονθοκόπησαν και κλώτσησαν τον Ροντρίγκες και κατόπιν ο ένας τον χτύπησε επανειλημμένα με μια μεταλλική ράβδο πριν οι Λίντερ φύγουν γελώντας, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Σύμφωνα με ένα έγγραφο της αστυνομίας είπαν σε αστυνομικούς ότι «ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δίκιο» και ότι «όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες πρέπει να απελαθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα