Γιατί είπε «όχι» η Ρεπούση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

18:01 27/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Η Μαρία Ρεπούση αποφάσισε να μην είναι, τελικά, υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ -και το κατέστησε γνωστό με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

Είχε συμφωνήσει να περιληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο και περίμενε η ανακοίνωση να γίνει χθες από την πολιτική γραμματεία του κόμματος. Ωστόσο, το όνομά της δεν ήταν μεταξύ εκείνων που ανακοινώθηκαν, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί και να διαμηνύσει ότι δεν επιθυμεί πλέον να να είναι υποψήφια.

Τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

σκόπευαν να την ανακοινώσουν με την τελευταία «φουρνιά», λίγες μέρες αργότερα, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την Κεντροαριστερά. Εκείνη, όμως, θεώρησε ότι ο χρόνος θα είναι μικρός για την προβολή της υποψηφιότητάς της και επέλεξε να αποχωρήσει.

Θα παραμείνει, πάντως, ενεργό μέλος της κίνησης ΓΕΦΥΡΑ για τη σύγκλιση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ρεπούση στο facebook:

Σχετικά με την υποψηφιότητά μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί. Δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου. Παράλληλα εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό. Παραμένω βέβαια σταθερή στην πολιτική μου άποψη και ενεργή στην Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών ΓΕΦΥΡΑ. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά οφείλουμε να τα καταφέρουμε.

The post Γιατί είπε «όχι» η Ρεπούση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα