Ιδιότητα «υπόπτου» για τον γιατρό που φέρεται να πλαστογράφησε το πιστοποιητικό Φλώρου

10:07 4/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς εμφανίστηκε αυτοβούλως ο γιατρός που φέρεται να πλαστογράφησε την κύρια γνωμάτευση με την οποία αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος. Ωστόσο, οι εισαγγελείς τον ενημέρωσαν ότι θα δώσει ανωμοτί κατάθεση καθώς έχει την ιδιότητα του υπόπτου.

Ο γιατρός έφθασε συνοδευόμενος από τον συνήγορό του ενώ κατέθεσε επί περίπου 3 ώρες για την υπόθεση.

Νωρίτερα, στην Εισαγγελία Διαφθοράς κατέθεσε ο Διευθυντής της Α Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού Σπύρος Ζακυνθινός, ο

οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, παρέδωσε στους εισαγγελείς Διαφθοράς μεταξύ άλλων και ακόμη δύο γνωματεύσεις που φαίνεται να χρήζουν διερεύνησης.

Σύμφωνα με τον κ. Ζακυνθινό, ο ύποπτος, πλέον, διάπραξης αδικημάτων συνάδελφος του, είχε πάει στο νοσοκομείο τον επιχειρηματία για εξέταση, γεγονός που έχει καταγραφεί σε βίντεο στο εργαστήριο για τη μελέτη ύπνου. Ο κ. Ζακυνθινός υποστηρίζει ότι έχει εντοπιστεί ήδη η πραγματική εξέταση που διενεργήθηκε στον Άρη Φλώρο αλλά και αυτή που τελικώς παραδόθηκε στον φάκελο που πήρε το ΚΕΠΑ, που αφορά άλλον ασθενή, η οποία εμφανίζει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα υπνικής άπνοιας στον κρατούμενο, όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

The post Ιδιότητα «υπόπτου» για τον γιατρό που φέρεται να πλαστογράφησε το πιστοποιητικό Φλώρου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα