Ήξερε ότι θα τον έδερναν στους δρόμους και πήρε πίσω τον Ζιντάν

20:38 11/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Mετά τη συντριβή από τον Άγιαξ και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, οι μαθημένοι από «κούπες» φίλαθλοι της Ρεάλ εκδήλωσαν τον συσωρευμένο θυμό τους εναντίον του μοναδικού υπεύθυνου για την κατάρρευση της ομάδας, που μόλις πριν από 10 μήνες στεφόταν Βσίλισσα της Ευρώπης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Στο στόχαστρό τους δεν βρέθηκε ο προπονητής, Σολάρι. Τι να του καταλογίσουν; Τόσα ήξερε, τόσα έκανε. Όπως και ο προκάτοχός του, ο Λοπετέγκι. Τέσσερις μήνες έμεινε ο ένας και άλλους τέσσερις ο άλλος στον πάγκο.

Οι οπαδοί άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ,

γνωρίζοντας ότι εκείνος ήταν υπεύθυνος που έφυγαν το καλοκαίρι ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Εκείνος ήταν που πίστεψε πως δεν έχουν καμιά σημασία οι παίκτες και οι προπονητές. Το έγραψα και πριν από λίγες μέρες (ΕΔΩ) ότι ζούσε σε μια ψευδαίσθηση παντοδυναμίας, νομίζοντας ότι η Ρεάλ είναι ο ίδιος. Έτσι, βούλιαξε η ομάδα στον ωκεανό της δικής του αυταπάτης.

Σαν κατάλαβε, όμως, ότι κινδύνευε να τον δέρνουν όπου τον συναντούσαν στη μαδριλένικη πρωτεύουσα, σήκωσε το τηλέφωνο και έκανε το αυτονόητο: ζήτησε από τον Ζιντάν να γυρίσει αμέσως πίσω. Εκείνος αρνήθηκε αρχικά το «εδώ και τώρα», διότι είχε να σκεφτεί και την πρόταση της Γουβέντους, όπου τον περίμενε ο φίλος του Κριστιάνο. Ο Πέρεθ πίεσε μέχρι τέλους, όμως, ξέροντας ότι η περίπτωση Ζοζέ Μουρίνιο δεν θα προσέφερε την ασφάλεια που επιθυμούσε, ούτε θα ηρεμούσε τους οπαδούς. Έδωσε γη και ύδωρ, λοιπόν, στον Ζιζού. Συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, αλλά κυρίως το απόλυτο δικαίωμα να φτιάξει εξαρχής την ομάδα, την οποία διέλυσαν Λοπετέγκι και Σολάρι. Κυρίως, όμως, ο Πέρεθ…

The post Ήξερε ότι θα τον έδερναν στους δρόμους και πήρε πίσω τον Ζιντάν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα