Καμπουράκης: Είμαι σίχαμα Πολάκη; Εσύ είσαι καραγκιόζης…

21:23 15/4/2019 - Πηγή: Aixmi

Γενεές δεκατέσσερις περνά ο Δημήτρης Καμπουράκης τον Παύλο Πολάκη, επειδή τον αποκάλεσε «σίχαμα» για το ατυχές σκετς που έκανε (στην εκπομπή με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ), φορώντας μαύρα γυαλιά και υποδυόμενος τον τυφλό, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την χειρουργική επέμβαση στο μάτι του.

Σε άρθρο του στο Liberal υπό τον τίτλο «Εγώ θα σου πω ποιος είναι σίχαμα, Παύλο Πολάκη», τον αποκαλεί «καραγκιόζη» και αναφέρει ότι «αν δεν ήταν ένας ασυνάρτητος (κατ’ όνομα) ακροαριστερός, θα ήταν ένας υπέροχος Χρυσαυγίτης», ενώ αφήνει πολλά υπονοούμενα για τον τρόπο με τον οποίο

πήρε δάνειο 100,000 ευρώ από την Τράπεζα Αττικής.

Αφού υπενθυμίζει ότι ζήτησε πολλές φορές συγνώμη για το λάθος που έκανε, αποκαλύπτει ότι η σύζυγός του είναι άτομο με ειδικές ανάγκες (πάσχει από μυασθένεια), ενώ τονίζει ότι δεν κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής στα Χανιά επειδή ήθελε να μπορεί να διατυπώνει ελεύθερα τη γνώμη του. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε υποστηρίξει ότι φοβήθηκε να θέσει υποψηφιότητα στην περιφέρεια όπου εκλέγεται και ο ίδιος.

«Ποιον να φοβηθώ μωρέ; Εσένα τον loser που παριστάνει το αντράκι; Να σου πω, τα Χανιά δεν είναι Αθήνα να πιάνουν οι τζούφιοι τσαμπουκάδες σου. Κάτω, τους πολύ νταήδες τους υποδεχόμαστε με ζάρπες. Άιντε, γιατί πολύ αέρα πήρες. (Τρεις βουλευτές θα βγάλει η ΝΔ στα Χανιά κι έχω 90% αναγνωρισιμότητα. Σίγουρη έδρα παράτησα και το ξέρεις πολύ καλά. Το λένε και οι δημοσκοπήσεις σου. Τις ξέρω κι εγώ κι ας τις πλήρωσες αδρά για να ‘ναι μυστικές). Δεν κατεβαίνω τελικά υποψήφιος για να μπορώ χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και περιορισμούς να απαντώ όπως πρέπει σε κάτι καραγκιόζηδες σαν και του λόγου σου, αλλά και επειδή δεν είχα λεφτά για να κάνω προεκλογική εκστρατεία. Πήγα στις τράπεζες (και στην Αττικής), ζήτησα 50.000 ευρώ δάνειο, αλλά δεν μου δώσανε. Στο μεταξύ, εγώ δεν έχω πάρει άλλο δάνειο, ενώ έχω και πολύ καλό μισθό που θα κάλυπτε τα διπλά. Σ’ είχα ακούσει στη Βουλή να λες ΄εδά τα χρειάστηκα, εδά τα πήρα τα 100.000 ευρώ΄. Έτρεξα λοιπόν κι εγώ ΄εδά που τα χρειάστηκα΄, αλλά δεν τα πήρα τα ρημάδια. Απορώ γιατί, Παυλή. Μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις; Τι έκαμες εσύ και στα δώσανε»;

Για να καταλήξει: «Παύλο Πολάκη, αν δεν ήσουν ένας ασυνάρτητος (κατ’ όνομα) ακροαριστερός, θα ήσουν ένας υπέροχος Χρυσαυγίτης».

The post Καμπουράκης: Είμαι σίχαμα Πολάκη; Εσύ είσαι καραγκιόζης… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα