Καβάλησε το καλάμι ο Πασχαλάκης – Ποιος θα τον κάνει να σοβαρευτεί

10:22 16/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Σαν πολύ ψηλά έχει πάρει τον αμανέ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης και κινείται από τη γελοιότητα στην αθλιότητα με μεγάλη ταχύτητα.

Χθες έβρισε και έκανε χυδαίες χειρονομίες στους φιλάθλους της Κρήτης μέσα στο γήπεδο του ΟΦΗ. Όσα χρόνια παρακολουθώ ποδόσφαιρο δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο, το οποίο να μπορώ να αναφέρω. Το γεγονός ότι μετά προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, χειροκροτώντας

τον κόσμο, δεν νομίζω πως πείθει κανένα.

Ο ίδιος πριν από δύο εβδομάδες καταδίκασε τον ΠΑΟΚ, κάνοντας απίθανη κίνηση στη διάρκεια του αγώνα με την Μπενφίκα -κίνηση που πρόδιδε τερματοφύλακα με τεράστιο όσο και βλακώδες υπερεγώ. Συνέβαλε, έτσι, με τρόπο αποφασιστικό στον αποκλεισμό της ομάδας του από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν ξέρω αν πρόκειται να τιμωρηθεί από τους δικαστές του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχω την εντύπωση, όμως, ότι θα έπρεπε να τον τιμωρήσει ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, μήπως και ξεκαβαλήσει το καλάμι του…

The post Καβάλησε το καλάμι ο Πασχαλάκης – Ποιος θα τον κάνει να σοβαρευτεί appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα