Καυγάς Λυκουρέντζου – Μουρούτη στη ΝΔ

02:01 4/4/2012 - Πηγή: Aixmi

Θα μπορούσε να είναι ένας απλός καυγάς, από εκείνους που γίνονται τακτικά μέσα στα κόμματα, σε προεκλογικές στιγμές έντασης. Στη συγκεκριμένη περίπρωση, όμως, φαίνεται ότι δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο Γιώργος Μουρούτης (αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ και έμπιστος του Σαμαρά απ’ τον καιρό της Πολιτικής Άνοιξης) και ο Ανδρέας Λυκουρέντζος  (Γραμματέας του κόμματος) έχουν πολλές εκκρεμότητες απ’ το παρελθόν. Όταν συγκρούστηκαν,

λοιπόν, σε προσωπικό επίπεδο -στη διάρκεια του πρωινού καφέ- έδωσαν την εικόνα σε αρκετούς ότι ανοίγουν έναν εσωτερικό κύκλο έντασης.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή μια εκδήλωση το Σάββατο στο Αιγάλεω, όπου επρόκειτο να εμφανισθεί ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Μουρούτης παρατήρησε ότι η οργάνωση της εκδήλωσης είχε ελλείψεις, γεγονός το οποίο έκανε «τούρκο» τον Λυκουρέντζο. Ύψωσε, λοιπόν, τη φωνή του λέγοντας ότι δεν μπορεί να κινητοποιείται το οργανωτικό για εκδηλώσεις που δεν γίνονται. Πρόσθεσε δε το δηλητηριώδες: δεν γίνεται οι αλλαγές στα σχέδια να ακολουθούν το ρυθμό των αλλαγών στην οικονομική πολιτική!

Κουβέντα στην κουβέντα ο Λυκουρέντζος «απασφάλισε» και αποχώρησε από τον πρωινό καφέ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει όργιο φημών για ενδεχόμενη παραίτησή του. Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν με προσωπική παρέμβαση Σαμαρά!

Θα πείτε, τώρα, είναι καιρός για παραιτήσεις; Ούτε λόγος…

Keywords
Τυχαία Θέματα